Meleklerimm11 Merhaba bugun doktora kontrole gittm kese gözüktü ama bebek gözükmedi alttan muayne oldum 6+0 kesem haftamla uyumluymuş doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı, morelim çok bozuldu sizce boş gebelikmi? Boş gebelikse sonucu ne olcak
Minik_prenses Meleklerimm11 ben 8.haftada gördüm bebeği kalp atışını hatta doktor çok korkuttu beni 8.haftaya kadar duyulmazsa kürtaj olursun demişti ama çok şükür Herkesin ki bir olmuyor demem o ki biraz daha bekle ve hep aynı doktora gitme bak bakalım diğerleri ne diyecek
Birgul Meleklerimm11 boş gebelik demek için erken bence, ben 7+5te bebeği görmüştüm mesela daha zamanınız var bence üzmeyin kendinizi☺️
Semra007 Meleklerimm11 daha erken canım.benm de 5+6 bugün.kese var sadece.2 hafta sonra çağırdı doktor
TeoMom Meleklerimm11 Bence sen 2 hafta sonra git garanti olsun canım geç döllenme oluyor bir şey oluyor gözükmeyebiliyor
mylittlebabym Boş gebelik demek için henüz erken, en az 10 haftaya kadar bekle derim. 8. Haftada kürtaj oldum pişmanım.
Happy-melek1997 Minik_prenses ben bugün gittim 7 haftalık olması lazım Ken 6+1 çıktı bebeği Altan gördü kalp atışı yok 2 gün sonra tekrar gidicem aşırı olımsuzdu bide bulantısı için ilaç istedim 2 gün daha falan dedi tamam sayarım dedim sanki sağlıksız gerek kalmayacak der gibi nasıl olacak bilmiyorum
mylittlebabym Meleklerimm11 hayır devlete de gittim ama ordada görünmedi. Yinede keşke iki hafta daha bekleseydim diye düşünüp duruyorum.
Semra007 Meleklerimm11 tabi erken.bebek oluşur mu korkusu ben de de var.gittiğimde duyar mıyım korkusu.ama herşey nasip dua edelim herşey güzel olsun🙏🏻
Happy-melek1997 Meleklerimm11 inşallah 2 güne gel dedi cuma günü kürtaj derse bile olmicam bu defa başka yere gidicem
Lilosunannesi Ben yarın dokuz haftalik oluyorum daha bebeği göremedik boş gebelik olabilir dedi doktorlar bir çok doktor gezdim yarın tekrar gideceğim sizin haftaniz daha çok küçük boş gebelik düşüncesine neden kapildiniz ki
Meleklerimm11 Lilosunannesi yani doktor da boş gebelik demedi haftaya tekrar gel dedi , ama insan korkuyor işte :(
Lilosunannesi Meleklerimm11 olumsuz düşünme hiç bebeği de kalp atışını da bir dahaki gidişinde görürsün inşallah 🤲