uraz_ve_annesi- Elizya18 bence ikiside bozuk ilkinde renk dağılmış ikincisinde de bir çizginin illaki çok koyu, olması gerekiyor bunlardan değil erken gebelik testi alıp yapın çok erken zaten test için doğru sonucu biraz zor alırsınız
Elisam123 Elizya18 10 gün öncesinden çok net bilgi almazsın canım 1 hafta daha beklemeni tavsiye ederim
TeoMom Elizya18 Adetine on gün kala kaset testte bu kadar net çıkması düşündürücü canım zaten pembe olan hatalı başka bir testle tekrar dene istersen ama erken bence
Msym Elizya18 canm daha var 6 gün kala teste bile çkmyo ben 6 gün kala erken gebelik testi yptm çıkmadı adet gecikmesi en manktlısı bu testlerde bozuk gibi dağılmış iade et cnm acele etme inşallah vardr 🤲🏻
RonyaArin Elizya18 diğeri de bozuk cunki bir tane cizgi koyu olması gerekiyor ama ikiside silik bence umutlanma sonra üzülürsün
aylakiral Hamilesin bu kadar net niye konuşuyorsun kafayımı yediniz Daha 10 gün var hemen çıkmaz son 1-2 kala yap kesin sonucu alırsın Bu testler sıkıntılı
Asafmavi Elizya18 gidip kan ver benim adetime 13 gün kala betam 105 idi eve geldim hemen idrar testi yaptım aynı senin gibi çıkmıştı benimde. Ama yinede en sağlıklı sonucu kan verir
Sltnemir Asafmavi kanda bile adete 13 gün kala nasıl çıkıyor anlamadım ne ara kaldın hamile ne ara yerleşti de ne ara HCG salgilandi