• Gebelik
  • Kanamanın gelmesini bekle dedi doktor 😔

Bugün 6 haftalık oldum beta değerlerim 48 saat ara ile şu şekilde 810 - 1324 - 2034 doktorum sağlıksız bir ilerleme olduğunu söyledi. Ultrasona girmeden önce kanamanın gelmesini bekle dedi. ve bugün ultrasona girdim karnımdan baktı kese olusmus küçük biseyler görüyorum dedi ama ben sağlıklı bir gebelik olcagini düşünmüyorum hislerim bu şekilde dedi bende hislerinize göre hareket etmiyoruz sonuçta dedim ben bu şekilde düşünüyorum kese evet var ama bebek olusmayacak dedi bu kadar net konuşması beni çok üzdü bu şekilde olup sağlıklı bir gebelik geçiren var mı lütfen beni bilgilendirirmisiniz 😔

Rmsc ayy nefret ediyorum bu kadar olumsuz konuşan doktorlardan keseyi de görmüşsün işte daha ne konuşuyor bu doktor anlamadım bence hemen doktorunu değiştir bir gebelik dönemini onunla geçirmek zulüm olur diye düşünüyorum sağlıkla kucağına al inşallah canım 🙏

Rmsc patavatsız doktor insan karşısındakinin hassaslığını bilip konuşması gerekiyor böyle şeyler pat diye söylenir mi biraz daha kibar olunur hiç hassaslık kalmamış Suriyeliler gibiyiz.

Rmsc içini ferah tut . 48 saat de artış en az %60 olmalı sanırım bu da olmuş tam bakmadım ama . Sonuçta kese de oluşmuş . Allah büyük bekle bakalım .

Rmsc birdaha sakın o doktorun kapısından içeri bile girmeyin lütfen 🙏 dediğiniz gibi gebelikte hislerle hareket edilmiyor. Bence sizi rahatlatacak bir doktorla yolunuza devam edin.

Rmsc başka bir doktora git bana da aynını dediler hatsizler
            8.haftada gördüm kalp atışı ve bebeği

• Rmsc bunu yanıtladı.
            • Rmsc bunu beğendi.

Rmsc bence siz o doktoru değiştirin zaten ilk kese görünür bi kaç hafta sonra bebek görünüyor orda benim öyle olmuştu ve doktor bana ilk keseyi gördükten sonra bi kaç hafta sonra gel bebek oluşup oluşmadığına bakalım demişti nasıl kesin konuşuyor ayrıca bende hiç yerleşme kanaması olmadı herkeste olmuyor ki

• Rmsc bunu yanıtladı.
              • Rmsc bunu beğendi.

Rmsc içini ferah tut başka bı doktora daha git 13 haftalık hamileyim 5 haftalıkken bana da sağlıklı gebelik değil bebek oluşmaz bos gebelik dedi başka hastaneye gittim iki gün sonra kalp atışını sağlıklı olduğunu söyledi ben her doktora güvenmiyorum

Imkanin varsa canim farkli bir doktora görün özelde

• Rmsc bunu yanıtladı.
                  • Rmsc bunu beğendi.

Mihribancglr değiştiricem inşallah bu son gidisimdi başka birinden randavu aldım inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur🤲

baby3_ söyledim dedim yinede arttı ama diye olsun çok değil ama diyo 😔 rabbim büyük inşallah güzel haberler alırım başka bir doktordan🤲

Rmsc aaa ne alaka ya artışın çok güzel neden böyle dedi geri zekalı? Hiç korkma ve hemen doktorunu değiştir Allahın izniyle hiç bişey olmaz

Rmsc benim gittigim doktorda bebek kese filan hersey var sagliksiz gelismemis dedi cok moralimi bozdu ve muaynesinden sonra surekli lekenemem oldu bugun besinci gun hala devame diyo devlete gittim dusuk onleyici ilac verdi ve bi hafta daha bekle belki gec dollenmedir ve kalp atisini duyariz dedi. Bazi doktor cok can alici konusuyo gercekten. İnsallah bi sikinti yoktur saglikla alin kucgainiza

• Rmsc bunu yanıtladı.
                      • Rmsc bunu beğendi.

Mavidunyamm inşallah öyle yapicam asla bir daha gitmeyeceğim şu dönemde en önemli şeylerden biriside morel ama sitres içinde geçiriyorum 😔

Minik_prenses çok şükür 🤲 sizin adınıza çok sevindim. İnşallah bende görebilirim dua edin 🤲

Gizem260 yerleşme kanaması dese yine uzulmeyecegim eve git kanamanın gelmesini bekle düşük olur bu sonuçlardan diyo böyle bişey denir mi😔

Rabiakntmr inşallah benimde öyle olur inşallah bende sağlıklı bir şekilde hamileliğimi geçiririm baska doktora gidicem bir daha suanki doktoruma gitmeyi düşünmüyorum😔

Rmsc stres yapma canım o daha çok etkiler bebeği. Ama en ufak lekelenme kanama olursa hemen hastaneye git

• Rmsc bunu yanıtladı.
                            • Rmsc bunu beğendi.