Normal şartlarda günaşırı ilişkiyle devam edecektik ama çatlatma ignemi bugün vuruldum iğne etkisini ne zman gösterir, sizce bugün de ara verip yarın ilişki olması mantıklı mi sperm sayısının daha fazla olması açısından bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🌸

İğneden sonra ilk ilişki 36 saat sonra olacak şekilde olsa iyi olur, doktorum bana öyle demişti. Ardından günaşırı ilişkiye devam

excitedmom- bazı dr lar hem çatlatma iğnesi yapıldığı gün hem de 36 saat sonra ilişki diyorlar ama benim dr um 36 saat sonra demişti. Bir de zaten düzenli olarak gün aşırı ilişkiniz varsa spermler 72 saatten fazla canlı kalıyolar mutlaka denk gelir zaten artık döllenme de kısmet:))

Bende 10 gün önce yapıldım doktorum iğne vurulduktan sonra 12 saat sonra birliktelik olucak dedi sonrasındada 1 gün aralıklı düzenli ilişki dedi iğneden sonra kanama olursa gel dedi olmassa 20 gün sonra kontrole gel dedi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ☺️

excitedmom- benimde 10.günüm bugün iğneden bir gün sonraa 4 gün üst üste olucak bu 4 gün çok önemli dedi öyle yaptık iğne önceside olmuştu ilişki

Nuraykaplan amin canım inşallah hepimiz tez vakitte o güzel haberi alırız inşallah:)
          Şuanlik herhangi bi belirtin var mı peki?

Sabah erken saatte vucut dinlenmiş olur ve de ilişki öncesi 1 saat kadar önce erkek kahve ve bitter çikolata yesin diye küçük bir öneri iliştireyim. İnsallah güzel haberler aldığın ay olsun 🤲☺️

Handecik kahve ve çikolata onerin için çok teşekkür ederim canım🌸😊. Fakat iliskinin gece yada gunduz olmasi arasında çok bı fark varmıdır ki 🤔

excitedmom- sabah saatlerinde sperm sayısı en yuksek sayıdaymış bnmde asılama sürecinde asılama dan sonra gün aşırı ilişki öneriyordu Dr sorunca böyle demişti. Ama eşinde stres oluşturmamak için söylemeden yap yani kendin istiyormuş gibi. O sürecte stres oluyor çünkü özellikle erkekte