Esra_ayaz89 Esra_ayaz89 merhabalar ilk öncelikle tüm gebelerimize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum benim 14 hafta 6 günlük kansızlık var idrar yolunda enfeksiyon var yaşayanlar varmı acaba önerileriniz nedir😑🤗
Armommy Merhabalar, ilk dört aydaki mide bulantısı geçti şükür 22. haftadayız ve gece uykuda ayak pazılarıma kramp giriyor. Resmen bağırarak uyanıyorum sanki damarlarım düğümleniyor. Başka böyle kramp yaşayan var mı ?
Mellllllll Ark 32+5 burun tıkanıklığı, nefes darlığı ve kaburgamı deşiyor oğluşum sağ olsun canım çok acıyo 🤦🏻♀️🥹
kaderbylozturk Ark Ark kızlar mide yanması ıcın benımde yanıyordu ben doktor gavisgon verdı şurup onu içiyorum yanınca cok sukur suankık bir sorun yok siz içmiyormusunuz
ebrum1 GulizarY Ay o bendede var yürürken belimi eğince de oluyor doktora gidecektim bende hamilelikle alakalı değildir die düşünmüştüm sizdede olması bi nevi sevindirdi normal heralde
Nihan6 Ark 32.haftamdayım beni kaburgalarımın batması çok zorluyordu, bugün burun tıkanıklığı da başladı🥹 ne kadar ilginç ne alaka acaba hamilelikle
Sedaknr Melez4453 bende 8 haftalık oldum. Aynı durumdayım. 2 kere ilaç değiştirdim ama işe yaramadı bizim bebişler yaramaz biraz annesi 😂
Munure Erva1234 evet aynı ben B12 de çok düşükmus Sürünüyorum ilaç olmasa napardim bilmiyorum bugün yediğim şey sadece mercimek çorbası ☹️açım ama sanki sndiremiyorum zaten herşeyden tiksindim ne zaman geçer bu hallerimiz bebeğimiz iyi olsun da napalım kimse bu kadar zor diye söylememişti ☹️☹️☹️☹️☹️
Patricia 11haftadayım hiç mide bulantım olmadı son iki gündür çiğ soğan domates vs mide yanması yaptı. Kalbim sıkışıyor gibi yanma yapıyor 😔
haticeu54 minikturtam1 bende öyleyim beş aylık olduk hiç bilmedim bi sıkıntı olmadı ama şu sıralar fazla bel ağrısı çekiyorum yatakta yatırmıyor beni
minikturtam1 haticeu54 benimde öyle valla. Ama tam tersi ayakta kalınca sanki belimde bir kemik kırılmış o batiyormuş gibi hissediyorum. Yattigim zaman pek birsey hissetmiyorum.
Habibes Ark mide bulantısı acilden çıkamadım 24 haftama kadar yemek zaten yiyemyrm ama Allah’tan bulantilarim ilk günler gibi değil kahvaltı yapyrm sadece burun kuruluğu kulak tıkanması tuvalette eklendi üzerine erken doğum riski olduğundan yatıyorum sağ salim atlatayım tam zamanında inşallah 🤲