teacherozlem Ark öncesinde alerjim beni çok zorladı sonrasında kanamalar düşük riski ve ağrılar şimdi de baş ağrısı ishal yani benimki zor geçiyor yarışmacı arkadaşlara kolaylıklar dilerim ben daha 14+1im yolum da uzun 😂
Nusya317 Wc sıklıgı sırt agrısı şişkinlik kasıl agrısı vb vb vb bir de acaba sizde VAJİNA DA BATMA hissi oluyor Mu ? Biran da durup dururken anlık bir batma oluyor ve geçiyor . E korkuyorum tabi . Birde Sağ tarafına yatıyor musunuz ? Ben korkuyorum
Nurercan Ark 5,5 aylık olduk hiçbir şey zorlamadı beni. İlk başlardı iştahsızlık, bulantı vardı o da bayadır yok. Uslu bi bebiş olucaz sanırım 😍
umraanbrs Ark valla ikicanla yaşamak beni biraz zorladı 😁 artık bireysel takılmak istiyorum açıkcası sıcaklar beni öldürdü zaten sağlıkla kucağıma alayımda başka birşey istemem herkes bugünlerini özlersin diyor ama ben günde 3 iğne 8 ilaç kullanıyorum yoruldum gerçekten Allah ın gücüne gitmesin ama bedenim yorgun beynim yorgun daha çantası bile tam hazır değil fotoğrafçıyı bugün ayarladım covıd arttı çevremdekiler patır patır oluyor yazarım burdan bakalım doğunca inşallah 🙏🏻 Allah hepimize sağlıkla buluşmayı nasip etsin🤲🏻💙
Ark umraanbrs kıyamam iğne ilaç yormuş seni herkesin farklı kucağımıza alınca geçecek az daha sabır o zman sağlıkla al canim🙏
ses_seda Haftadayım. Kusmalarım hep devam etti ama ondan daha çok mide yanmalarım ve sağ kaburga tarafımın ağrısı beni mahvetti. Sağlıkla gelsin başka bir şey istemiyorum :)
Aycabatu Gece uyumak çile gibi doğru ve rahat pozisyonu bulana dek sabahlıyorum ayaklarım kalça kemiğim sızım sızım sızlıyor artık göbeğimi taşıyamıyorum 34 haftalığım bi an önce bebeğim doğsun yüz üstü sırt üstü deli gibi uyumak istiyorum gerçekten annelik şimdiden bile çok zor ama dışarda olması içerde olmasından çok daha iyidir bence 🤲🏻😏🥰
Tutkuuuu Ark 32+5 nefes darlığı😞😞 Çok nefesim darlanıyor, burnum tıkalı… Gece sabaha kadar uyuyamadım göğüs kafesime oturdu birşey resmen.. 30. Hafta itibariyle bu başladı😞 Gerçekten korktummmm
Twinsmama Gece uykusuzluğu, baldır ağrısı, bir gün bir bacağım bir gün diğer bacağım ağrıyor , duz yatıyorum bebekler hareket ediyor uyutmuyor 🙈
Degisken89 Hamilelleiğim benim. Herşeyi çekerim de mide bulantısı beni mahvediyor.aylarca da bitmiyor