Azizinannesi2 AnGeL_24 yarın başvuru son gün sonraki gün muhtemelen post açıp yayınlanacak kidste öyle yazıyordu
Kayraa42 Ben video kayıt gönderdim ama inşallah gönderebilmişimdir jürilerimz bir bakabilirmisiniz acaba… Birde mesaj gönderilcekmiş nereye ne mesajı göndercem acaba
Azizinannesi2 Kayraa42 video kayıt yapıp happy kidsten @BenMathilda ya özele mesaj yerine yüklediginiz videoyu gönderiyorsunuz
Kayraa42 Azizinannesi2 tamam gönderdim galiba… Ama ben video sonunda görünüyorum onu şart sanıyordum… Herkese paylaşılmaz değilmi yada indirme VS. Olmaz değilmi? 🙈
Azizinannesi2 Kayraa42 şart degildi ama yeni video çekip ata bilirsiniz rica edersiniz kabul görürlerse ikinciyi paylaşırlar indirme olmaz ama kidsten post açıp oradan paylaşım yapılacak
BenMathilda Kayraa42 Aa hemen bekliyoruz katilimlarijizi 😍 Happy Kids uygulamasını indirip forum kısmında beni bulun ehehe, burayla ayni zaten
e-aslan BenMathilda Çok geç Öğrendik kayıt alabilcek müsaitlikte değilim üzüldüm valla 😔 keşke pazartesi akşam bitse yarın da eşimin otokros yarışı var mecbur oraya gitçez 😔😔😔
BenMathilda e-aslan Biz 4 gun öncesinden haber vermiştik denk gelemeyisimze üzüldüm :/ Seneye umarim 🙏