BenMathilda Adamiranin__annesi Evett, pazar günü akşamına kadar katılım sağlayabilirsiniz Happy Kids forum aracılığıyla ❤️
BenMathilda Perihan2727 Neden olmasın 🥳 Kurallara uyacak şekilde karaoke olarak da gönderebilirsiniz.
Dmr BenMathilda ilk yıllar önce böyle bir şeyi siz çıkarmıştınız burada sanki doğru mu hatırlıyorum :)? Bende 2019 da ilk oğluma hamileyken uygulamayı kullanıyordum o zaman şarkı da söylemiştiniz sanki
BenMathilda Dmr Eheh hatirlanmak hem sevindirdi hem de utandırdi. Umarim bed sesimi de hatırlamiyyorsunuzdur 🤪 Yeni sezon yarışmamıza da bekleriz efenim 💐
Dmr BenMathilda katılımcı olamasam da değerlendirme olarak eşlik ederim 🙃 Evet o güzel sesinizi de hatırlıyorum 😇🌸
ZMG65 BenMathilda ben indirdim de bebek bilgileri gir diyo bebeğim daha doğmadi bişey anlamadım nasıl katılcam bu linklerden ulaşamıyorum bı sonuca😅
Gulaybayer BenMathilda ama happykids giriş bölümünde çocuk bilgileri doldurmamızı istiyor oraya ne yazıcaz acaba
BenMathilda Gulaybayer Tahmini doğum tarihini yazabilirsiniz, ileride yendien düzenleme yaparsiniz saglicakla kucağınıza aldıktan sonra 🙏🌼
Tunahan_rumeysa16 BenMathilda size özel mesaj nasil atacaktik sesimizi yani hapyy kidstenmi bakayim :)
BenMathilda Kayraa42 Aa hemen bekliyoruz katilimlarijizi 😍 Happy Kids uygulamasını indirip forum kısmında beni bulun ehehe, burayla ayni zaten
Azizinannesi2 AnGeL_24 yarın başvuru son gün sonraki gün muhtemelen post açıp yayınlanacak kidste öyle yazıyordu