Nazendegelincik Bayrama hasta olarak girdim, ilk gün çok fenaydim heryerim ağrıyordu yataktan kalkamadım ama gece terleyeyince vs ertesi sabaha ağrısız uyandım. Bugün koku hissimin azalmasından geçirdiğim şeyin korona olmasından şüpheleniyorum. Şuan Ağrım yok ama kuru öksürük ve biraz burun tıkanıklığı var. Acile mi gitsem yoksa bir kaç gün daha bekleyip aynı zamanda kadın doğuma mı gitsem ne yapsam bilemedim ? Korona atlatan birileri yardımcı olabilir mi ?
Ezgi_hsyn Nazendegelincik inan bende oyleyim bayramlaşmaya köye gittik zaten ful evde ve dışarı çıkmayan birisiyim köyden dönüşte akşam Bi burnum tıkandı gece hem vücudum agrıdı bende burun tıkalı olduğu için gözlerim ve başım şimdide çok halsizim büyük ihtimalle bende şüpheleniyorum ama korkmuyor da değilim
Elifbts Nazendegelincik Geçmiş olsun öncelikle. Hemen test yaptırın ilerlemeden önleminizi alın derim çok salgın var ben 3 gün önce kas agrısıyla gittim pozitif çıktı. Doktorum youplus c vitamini 5 saatte bir parol bol sıvı tüketimi verdi.
Masal_oz Canım şuan doktora gitmen bişeyi değiştirmez ben bir kez covid iki kez ağır grip geçirdim şuanda da boğazlarım çok ağrıyor Doktorlar hamilelikte ilaç vermiyor boğazlarını sürekli nemli bırak sıcak şeyler tüket meyve ye c vitamini bol al Plasenta bebeği koruyor
Nazendegelincik Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, bana şu an en yakın hastane ve acil 1 saat uzaklıkta, bayram tatili olmasa yine gidecektim ama boşu boşuna gitgel 2 saat yol çekmek istemediğinden beklemiştim, koronadan suphelenince korktum biraz.
Nurcantas65 Normal gripte olmuş olabilirsiniz öksürük var bende de burnum tıkandı hafif.Bol bol su için doktorunuza söyleyin en iyisi geçmiş olsun 🌹
Glsrn-77 Kızlar bende rahatsızım öksürük kaldı bir tek nasıl geçer bu öksürük? Gece uyutmuyor çok zorlanıyorum artık
Masal_oz Glsrn-77 annem bana sarımsak ezip sütün içine atıp kaynatmıştı bana iyi gelmişti isterseniz deneyin
kumran Glsrn-77 bende aynıyım yeni öğrendim bi arkadaştan gece denedim bi kaşık tahin yedim ve gerçekten çok rahat uyudum bu gecede denicem 🙏🏼
Nazendegelincik Ezgi_hsyn zaten ilaç vermeyecekler ama belki vitamin takviyesi verir diye pzaretsi ben bir doktora gitmeye karar verdim. Onun haricinde bol su içmek epey iyi gelmişti bana birde ıhlamur demleyip içine limon, nane, biraz zencefil ve bal atıp onu tükettim ve sanırım o yüzden ilk günler tıkanıklık vs yaşamadım .