_BSE_ Simgenurg 37+5 te gittik en son 3190 idi yarın 38+5 yine kontrol var hızlı kilo alıyoruz bu aralar 😬
Merali010157 Melisa0002 devlet hastanesi ise pek söylemiyorlar ama özel ise gittiniz yer sormalısınız yada bebeğin baş çevresi bacak boyu karın çevresini isteyin onlara göre hesaplanıyor zatn
Merve4525 Simgenurg 33 haftalıkken 2380 gr. Dı suan 35iz daha gitmedik kontrole 🥰 bir hafta önden gidiyor dedi doktor
CansuDRY Ssmerve10 Sizin bebeğiniz 3- 3 buçuk hafta ileri. 2 haftadan fazla olmasa daha iyi. Şeker takibi yapın mutlaka.🙏🏻
Ssmerve10 CansuDRY hepsine baktılar bı sıkıntı çıkmadı şükür ama buradaki uygulamaya göre ben 16 haftalık olmuştu ultrason da 18 yazıyordu bu arada teşekkür ederim diğerleri gibi yargulamayip benide bilgilendirdiginiz için 🙏
Nurakk_1 neval270071 geç döllenme durumu olabilir ya da regl tarihini ileri geri çekmiş olabilir doktor bunlar da etken benim mesela Aralık 13 son regl ama Ocak 1 sayıyoruz dedi doktor ve Ocak 1 den beri hamileyim doğuma da 8 Ekim dedi sağlıklı olsunlar da🤗🥰
fatmanurse Cemileduran dr un verdiği vitaminleri düzenli olarak aldım ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettim
Mutlu-anne1 Simgenurg 31.haftamiz ve kızım 1520gr sanırım erken doğucak prensesim doğum sancısılarim şimdiden başladı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️