Mervemeliisa Cgla_Ada97 aden de cennet bahçesi demek ne olmuş yani ? O yüzden iki isim koymayı tercih ediyoruz merak etmeyin ben bu konularda çok araştırıyorum kimseye de düşmüyor anlamının içki olup olmayışı ? Teşekkürler
Gezgin4592 Happyy_ ahaaa komikmiş 👍 tatlım 7 uyuyanlari bilir misin bilmiyorsan Googleye yaz oku ondan sonra yazdığın cvpba bir düzenleme getir 🙄 mislina mekselina bu isimler gayet kullanılıyor anlamları var tamam hayatım .
Happyy_ Gezgin4592 her ismin bir anlamı var zaten hayatım ama herkes anlamına bakmaz işte anlamıyla çağırmiyoruz çünkü ,😚😚
Gezgin4592 Happyy_ varda her ismin anlamı bende bunu belirtmek istiyorum anlamsız bir isim öneremdim o kadr ismin için de benim söylediğimi sizin tuafiniza gittide yorum yapma gereği duydunuz ayrıca tercih meselesi çocuğuna vermek isteyen verir vermeyen vermez zaten postun başlığa da farklı isim önerileriydi işte farklılık dikakatinizi çekmiş 😜bnce kullanın canim hamiş annne 😇
Sinemakty fatimahuseynova benim oğlumun ismide miraç o kadar uysal ağır güzel bir çocuk ki 🧿isim önemli 👍 nereye gitsek nazar değiyor çocuğuma
minikkurabiyelerinannesi NaimeYilmaz menessa , izel , kuntay, evren öyle aklıma bunlar geldi değişik ☺️
Simge4545 nevzatbaskomser siz her anlamını iyi araştırın bence ayrıca size ne saçma sapan yorum yapıyorsunuz hadsizce sizin isminizde hayır yok bi kez zaten bende kalkmış sizi muhattap alıyorum işinize bakın
nevzatbaskomser Simge4545 benim adım nevzat mı saçma yorum bu oldu asıl. Simge4545 yapayım hayırlı olsun
Simgekat Asasasas karşındakini insan yerine koyunca insan gibi konuşuyorum. Tutumum benden Değil sizden kaynaklı.
cileklicookie Seneler evvel ablam dalgasına hamileyken soranlara adel lena vera paras lidya maya belki biraz bira belki vera dediğinde durup durup güllerdik kız nerden aklına geliyor bunlar diye şimdi instagramin bitki örtüsü bu ve bunun gibi sacma isimler 😅😅