sevil42 femmefleur yanlız elisa zührevi hastalıkların tespit edildiği testin adı haberin olsun ben sağlıkçıyım hep garibime gitmiştir bu yüzden bu isim
Mervemeliisa Cgla_Ada97 aden de cennet bahçesi demek ne olmuş yani ? O yüzden iki isim koymayı tercih ediyoruz merak etmeyin ben bu konularda çok araştırıyorum kimseye de düşmüyor anlamının içki olup olmayışı ? Teşekkürler
nevzatbaskomser Simge4545 Hayır. Kusura bakmayın çok saçma. Anlamı varmış baktım,gece ve karanlığı ifade ediyormuş bunu da minnoş kızınıza yakıştırıyorsanız koyun. Ben eva neva lina venüs uzay bu isimleri uydurma,saçma,farklı olma çabasının dozunu kaçırmış buluyorum
Simge4545 nevzatbaskomser siz her anlamını iyi araştırın bence ayrıca size ne saçma sapan yorum yapıyorsunuz hadsizce sizin isminizde hayır yok bi kez zaten bende kalkmış sizi muhattap alıyorum işinize bakın
Arzutyfr sliya30 abdurrezzak zaten ağır anlamı olan bir isim sonuna can katmanız bana göre absürt olmuş. Çocuk sınava girince optik okuyucuda baya zorlanacak gibi 🙈
Deletedmom83940 Allah aşkına öyle isimler varki bu ne dedim ya çocuklarınızı da düşünün okul çağında dalga geçilecek olmalarını falan ilerde şikayet edecekler bana bunu mu koydunuz diye saçmalık çoğu isim anlamı güzel diye de abartmayın
Kbra_122 Deletedmom83940 Rasulullah (sav) güzel isim koymanın önemini şöyle açıklıyor: “Sizler kıyamet günü isimlerinizle ve babalarınızın isimleriyle çağrılacaksınız. Öyleyse isimlerinizi güzel yapın.” (Ebu Davud, Edeb 69)
ada58 baby3_ ben hepsine karşıyım, kendi öz benliğimizi böyle böyle yitiriyoruz. hepsi anlamsız hiç biri de kulağa hoş gelmiyor.
mrvk02 Oğlum için isim önerileri bakayım dedim kahvemi yudumlarken. İsimden daha çok tartışma okudum. Amma muhalefetsiniz hee kız az değilsiniz 😂 iyi güldüm ama iyi geldi ne yalan söyleyeyim 😂 Dora, Noyan, Mirza, Aslan, Miraç, Aren,Gökay…
Minnieand mrvk02 ben de erkek olursa gök ile başlayan bi isim düşünüyorum Gökay da güzel bi seçenek yazıyorum onu da 🥰