• Gebelik
  • Kasık Ağrısı ve Yürüyememe

Hamişler merhaba,
Yaklaşık 2 aydır kasıklarım çok fazla ağrıyor ve bir kerede 500 mt bile yürüyemiyorum. Doktorumuz bütün kontrolleri ve testleri yaptı bir sorun olmadığını belirtti. Bol dinlenmeli bir hamilelik geçiriyorum. Hem korkuyorum, ağlıyorum bolbol hemde minik kızımın tepmeleri ile dünyalar benim oluyor. Benim gibi böyle durum yaşayan var mı aramızda?
Bu arada 6,5 aylık hamişim. Kızımın odasını toparlarken bile ağrım oluyor, eşim sağolsun evde pek iş yaptırmıyor 🧿

yozgey benimde öyle valla geçmiyor fazla yuruyemiyorum magnezyum kullanıyorum o biraz iyi geliyor

yozgey bende 25 haftalığım 2 3 gündür dediğiniz gibi biraz fazla yürüdüğümde kasıklarım bacağımın arası ham gibi oluyor yürüyemiyorum sanki penguen gibi yürüyorum .Birde akşamları ayaklarımın altı zonkluyor tutup sıkasım geliyor.Aceba şidmiden ağırlaştıkmı biz😮🙂

Bende çok bacak ağrısı yaşıyorum hatta kramp şeklinde ağrılarım oluyordu yürüyemiyordum 10 dklık yol yarım saate çıkıyor doktoruma söyledim magnezyum yazdı yaklaşık 4 5 gündür kullanıyorum şuan çok ağrım yok şükür

incircekirdegi93 yaptırdık bir problem çıkmadı. Temmuz sıcağında ayağımdan çorap çıkartmıyorum..

Lavanta27 şu aralar çalışmadığım için ayaklarımı uzatıyorum gün boyu. Ama otur otur zor oluyor tabi. Herşey bıdıklarımız için ama insan tedirgin oluyor tabi.

yozgey Ah o bıdıklar 😁.Bazen zamanın hemen geçmesini istiyorum sıçaklarla baş edemiyorum .Birde 1 haftadır rahat uyuyamıyorum göbüş çıkınca tabi.Son ayları düşünemiyorum😱Sağ salim doğsunlarda herşeyin üstesinden geliriz😊

yozgey bende 27. Haftadayim benimde çok ağrıyor özellikle yeni uyandığımda. Normal diye düşünmüştüm

Lavanta27 çok amin çoookkk
              Herşey onlar için. Sağlıkla, zamanında gelsinler dünyaya.

K-bra1 aynen en çok yeni ve ayakta kaldığımda ve yürüdüğümde 🥴