Hala gidecek doktor bulamadım bi yardımcı olurmusunuz
Kırıkhan olur Antakya olur aklım çok karışık özel olur devlet olur
Hatay da doktor önerisi
Mozaik hastanesinde fatma hanıma gidebilirsiniz ben çok memnunum
Mozaik hastanesi ümit zeteroglu harika bir Dr çok iligili ve çok dikatli önemli olan zaten dikkatli olması deneyin derim
Bebegimizolsun Mozaik Hastanesi Fehmi Koray Altunay Başarılı Bir Doktorr.
Bebegimizolsun Antakya Akademi hastanesi Ozkan Yılmaz tavsiyemdir.
Bebegimizolsun mozaikte vahap bey
Koktas ya çok suriyeli doluymuş mozaik saatlerce sıra varmış falan öyle yorumlar okudum öyle mi gerçekten
Bi bakayım dediğiniz doktora teşekkür ederim
Luliveannesi ya çok suriyeli doluymuş mozaik saatlerce sıra varmış falan öyle yorumlar okudum öyle mi gerçekten
Basak1sgltc_ ya çok suriyeli doluymuş mozaik saatlerce sıra varmış falan öyle yorumlar okudum öyle mi gerçekten
12Kbra12_ ya çok suriyeli doluymuş mozaik saatlerce sıra varmış falan öyle yorumlar okudum öyle mi gerçekten
Imnuha bi bakayım kuzum çok teşekkür ederim
Koktas kuzum Fatma sevra bastacı hanımdan mı bahsediyorsun eğer ondan bahsediyorsan o Kırıkhan devlet hastanesinde şuan
Bebegimizolsun yok canm sen tüp bebek mi yapacan tüp bebek merkezi kapalı insanlar var ama 2 muayenesi var ümit beyin normal gebelere baktığı orda sıra var evet ama şöyle iyi bir Dr arıyorsan herşeye değer bn Ali Ulviye gittiğim zaman köpek muamelesi gördüm ümit bey çok farklı sende deneyince benim ne demek istediğimi anlıcaksin o kadar hastası arasından ne eşimi adını ne bnm adını unutuyor bu bütün hastalara aynı ama önemli olan işi dene derim
Bebegimizolsun bu doktor öyle değil sıran geldiği zaman direk içeri alıyor kapını kitliyo canım 15 20 dk ilgileniyo seninle ilkay var mesela seninle birlikte 2 3 kiside iceride video felanda cektirmiyo ayrıca ama ben ilk defa gittim vahap beye cok memnun kaldım simdi memleketteyim gidince tekrar gidicem 😇
Luliveannesi yok kuzum tüp bebek değil normal gebelik için hamileyim 6 haftalık onun için sabit bi doktor arıyorum ümit beyin muayene ücreti ne kadar acaba
Tuuuuba ya evet burda 2arkadaş var haydar beye gidiyormuş çok memnunlar ümit beyi de burada çok övdüler bakayım ikisi arasındayım
12Kbra12_ anladım kuzum bakayım ozaman çok teşekkür ederim
Bebegimizolsun 285 TL canım dene derim valla
Bebegimizolsun hayırlı olsun canım benim inşallah senninde doğum hikayeni okuruz dikkat et daha çok erkensin canım benim