Mozaik hastanesinde fatma hanıma gidebilirsiniz ben çok memnunum

Mozaik hastanesi ümit zeteroglu harika bir Dr çok iligili ve çok dikatli önemli olan zaten dikkatli olması deneyin derim

Koktas ya çok suriyeli doluymuş mozaik saatlerce sıra varmış falan öyle yorumlar okudum öyle mi gerçekten
      Bi bakayım dediğiniz doktora teşekkür ederim

Luliveannesi ya çok suriyeli doluymuş mozaik saatlerce sıra varmış falan öyle yorumlar okudum öyle mi gerçekten

Basak1sgltc_ ya çok suriyeli doluymuş mozaik saatlerce sıra varmış falan öyle yorumlar okudum öyle mi gerçekten

12Kbra12_ ya çok suriyeli doluymuş mozaik saatlerce sıra varmış falan öyle yorumlar okudum öyle mi gerçekten

Koktas kuzum Fatma sevra bastacı hanımdan mı bahsediyorsun eğer ondan bahsediyorsan o Kırıkhan devlet hastanesinde şuan

Bebegimizolsun yok canm sen tüp bebek mi yapacan tüp bebek merkezi kapalı insanlar var ama 2 muayenesi var ümit beyin normal gebelere baktığı orda sıra var evet ama şöyle iyi bir Dr arıyorsan herşeye değer bn Ali Ulviye gittiğim zaman köpek muamelesi gördüm ümit bey çok farklı sende deneyince benim ne demek istediğimi anlıcaksin o kadar hastası arasından ne eşimi adını ne bnm adını unutuyor bu bütün hastalara aynı ama önemli olan işi dene derim

Bebegimizolsun bu doktor öyle değil sıran geldiği zaman direk içeri alıyor kapını kitliyo canım 15 20 dk ilgileniyo seninle ilkay var mesela seninle birlikte 2 3 kiside iceride video felanda cektirmiyo ayrıca ama ben ilk defa gittim vahap beye cok memnun kaldım simdi memleketteyim gidince tekrar gidicem 😇

Luliveannesi yok kuzum tüp bebek değil normal gebelik için hamileyim 6 haftalık onun için sabit bi doktor arıyorum ümit beyin muayene ücreti ne kadar acaba

Tuuuuba ya evet burda 2arkadaş var haydar beye gidiyormuş çok memnunlar ümit beyi de burada çok övdüler bakayım ikisi arasındayım