Gebe kalmadan önce bulaştı bu hastalık ne kullandıysam fayda etmeyip tekrarladı . 15 gün önce vajinadan örnek aldılar sonuc olarak mantar üredi yazıyor. Doktorlar buna bir care bulamıyorlar kullanmadıgımız ilac fitil krem kalmadı çözüm bulabilen var mı:(

Herkese yazdığım gibi sirkeli su diycem ama ilerlediyse senin mantar tahriş eder mi bilemedim. Sirkesini az kullanıp ılık bi suyla yıka hiç ıslak bırakma. Mümkün olduğunca çamaşırsız durup hava aldır havasız kalıyo ve havalar sıcak. Kaşıntı varsa kaşımamaya çalış canım artıyo. Özellikle sirkeden sonra kaşıntı azalıyo sonra tut kendi. Aklıma gelenler bunlar

Canancndn küvetin içine su doldurup bir miktar sirke döküp oturuyorum bi 20 dakika kadar rahatlatıyor kaşıntıyı ama akıntı yemyeşil devam ediyor :( çamaşırsız gezmeyide deniyorum ama o kadar cok akıntım var kim bacagıma akıyor bu sefer deliriyorum. Hiç mi çaresi yoktur bunun nedir allah düşmanımın başına vermesin

Cns_yldz13 benimde hamileliğin, başından beri var yeşil akıntım ama yanma kaşıntı falan yok çok şükür ne antibiyotikler fitiller kullandım ama geçmiyor kronikleşti artık doğumdan sonra geçer diyor herkes işte tek sıkıntı erken doğum riski yaratması

Cns_yldz13 o da fazla olmasın ya yıkamak yeterli bence. Çünkü şey düşündüm erken doğum riski diyolar ya mantara bi de sıcak su açılma yapmasın.

Deniz suyu. Vajinal mantarım yok benim ama vücudumdaki tüm mantarlar her yaz denize girmemle geçer gider. Bu yıl mayıs ayında denize girdim halen yok mantarlarım. Deniz suyunu tavsiye ederim.

Cns_yldz13 Ahh mantar kadar kötü birşey yok , kaşıntısı akıntısı 🥹 Gyno lomexın ovul ilacı aldım fitil içinden 2 adet çıkıyor ilk kullanımda bile fark etti . Son idrarı yaptıktan sonra fitili uyguluyorum öğlene doğru baya akıntım dolu dolu akmış oluyor temizliyor

Gyuli_ckimi gerçekten mi? Umarım iyi gelir.. ay sonu bir tatil planımız var deniz suyu inşallah iyi gelir biraz tuzlu gideceğimiz yerin suyuda

Cns_yldz13 ben 2 tane kullandım daha yeni ama bana çok etki etti şükür 🙏 isterseniz tekrar alıp kullanın bi süre ilişkiye ara verebilirsiniz belki eşinizdende bulaşıyor olabilir 🥲

tolbetulll 3 defa kullandım hepsinde de 15-20 gün ara verdik ilişkiye, ve eşimde kremini kullandı ama no fayda o yüzden bu işe ben hayret ediyorum

mmihri pazartesi tekrar doktora gideceğim bu dediğiniz ilacı bir sorayım olmazsa :) teşekkür ederim