Bebegimm111 öncelikle geçmiş olsun. benim bebeğim hemen sarılık oldu hastaneden çıkmadan 2 gün daha kaldık fototerapi aldı. zaten kan degerlerine bakılarak devam mi yoksa tmm mı karar veriyor doktor. yani fototerapi alma süresi sarılık degerlerinin düşme durumuna göre değişiyor. bide makinaya girerken göz bandının tam oturmasına dikkat edin kayabiliyor uzun süre içerde kaldığı için. benim makina yanımdaydı sürekli kontrol ettim
Acil sarılık!!!!!!!
ozlemshnnn teşekkürlerr 😌
ozlemshnnn değeri 19 a düşmüş ☺️
Bebegimm111 değere göre değişiyor bende 6 gün sürdü. Her gün yeniden ölçüp ona uygun karar veriliyor
Igrl4 anladm teşekkürler
Bebegimm111 gözünüz aydin düşmeye devam edicek merak etmeyin. Allah sifa versin
Bebegimm111 Geçiyor canım biz 5 gün hastane de yattık annelik yenidogan da sarılık geçici bisey bizimki de 17 ydi 40 imiz cikti sarılık ta cikti 40 gün korku ile yaşadım şimdi ki aklim olsa o kadar strese girmezdim çünkü yenidogan sariligi herkeste oluyor benim sütüm de yoktu o yüzden de çok arttı ben doyuyor sanıyordum oysa çocuk boş memeyi çekiyormuş ve sarılık tan sürekli uyuyormuş
Ecemselmaarslan Bnde cok stres yaptım ilk duyduğumda şuan 10.4 düştü şükür
Bebegimm111 hiç korkma benım kızımda anne sütü sarılıgı vardı 20 ye kadar yükseldi bir gece fototerapi tedavisi aldık ertesi gün 11 e düşmüştü sürekli emzirip tekrar cihaza geri yatırıyordum süt sagıp cihazın içindeyken biberonla veriyodum ertesi gün tedavi olduk hiç korkma benım kızımın iki ay sürdü nerdeyse tedaviden sonra hiç o kadar yükselmedi zaten cocuk doktorumuzda aynısını soylemişti
Bebegimm111 Bizde yasadik kan uyusmazligindan cikmisti bizimki ve epey uzun surdu atmasi 2 defa isin tedavisi gordu gecmeseydi kan degisimimiydi neydi ona gidecekti ki sukur gerek kalmadi bizimde 24 lerde falandi bizde çok endiselendik ama sukur suan oglum 18 aylik ve gaye saglikli sabir gerekiyor sadece ve bol bol emzirmek benim sutumde azdi mama takviyeside yaptik
Bebegimm111 çıkarırlar merak etme sarılık geçici çok sık besle atıyor sariligi
Ays_cskn anladm sağoln🌸
purplemallow28 illet sarılık demekki herkeste oluyor