hmmc Oğlumda sivri top gibiymiş karnım, şimdi kenarlara doğru dolulukta var kız karnı olduğu belli diyorlar. Ben anlamıyorum bir de üzerinden 6 yıl geçince gebelikte unuttum
Merve201119 Denizpyraz valla canım benim iki oglumdada karnım sivriydi şimdi kızıma hamileyim karnım yine sivri bende hiç yayılmadı karın😊
BusraKader Zeyzeynepnep aynı durum bende de var canım yeterin artık diye bağıracam valla kalmış surda doğuma 1 hafta hala konusuyolar
Zeyzeynepnep BusraKader he he deyip geçiyorum ne yapayım. İnsanlar da içten istiyor yani anlıyorum, içinden diyor keşke kiz degil de erkek olsa da bi olay kopsa diye 🤣🤣
Nese86 Denizpyraz Bende inanmıyordum pek ama gerçekten doğru.Benim ilk hamileligim kızdı kardnim yaygındır.Ve Bu iki hamileleigimdede karnım top gibi onlarda erkek.😆
GgKk654 @Denizpyraz o tamamen iç karınla ilgili nasipse kızım olacak karnım sivri top gibi görenler erkek karnı diyor😃
ER-ER Denizpyraz bence kesinlikle değişiyor bana erkek denildi sonra karnım ortaya çıktıkça annem dedi ki aynı sana hamileliğim de böyleydi dedi yaygın göbeğin dedi sonra tekrar kontrole gittiğimizde kesinlikle kız olduğu denildi ☺️