Sibelllettoo Merhaba kızlar 41. Haftadayım hala bir belirti yok.zamana bırakmak istiyorum ama tedirginde olmuyor değilim. Ayrıca nişan geldikten sonra akıntınız devam etti mi? Tecrübeli olan arkadaşlar aydınlatabilirler mi?
Nese86 Sibelllettoo Bebegn artik dogmasi gerekiyor ne bekliyor doktorlar.38.haftayla 40 hafta arasi dogum olması en normal zaman.Hayret
serap_bayram Sibelllettoo Kişiden kişiye degişiyor canım benim benim nişan geldi ardından üç gün lekelenme oldu sonra kan geldi o gün zaten dogurdum
gizgizz Buse-5 çok özür dilerim konu dışı ama aşırı acemiyim bu konularda 7+2 deyim şuan ama nişan gelmesi ne demek 1-2 yerde daha gördüm de anlayamadım 😂😂
Sibelllettoo Nese86 ben de öyle düşünüyordum beklenebilir diye diye 41 in ortasına geldik malesef. Dua edin bana
Buse-5 gizgizz internetten görsellerden araştırırsan daha sağlıklı bilgi alabilirsin ben yanlış anlatmak istemem detaylı bir şekilde yazıyor.
Nese86 Sibelllettoo Bence doktorunuzla konuşun doğumu başlatsınlar bence .Allah korusun bebek kakasını yutarsa iyi olmaz zehirlenme bile olabilir.Hayirlisiyla kucağınıza alirsiniz inşallah evladinizi.
Nese86 Sibelllettoo ah bebek dünyaya geldimi.Gozunuz aydın.Allah Anneli Babalı büyütür inşallah evladinizi
Sibelllettoo Seminn oldu şükür canım sezeryanla akşam 6 gibi aldılar bebişi😊. Şükür ikimiz de iyiyiz 🤲