leona98 Ben 17.haftalıkken 24.haftaya kadar yattım. Sebep rahim ağzı kısalığı. Çok sıkıcıydı , geçmeyecek gibiydi ama geçti çok şükür. Sabırlı olun dizi film izleyin, stres yapmayın 1 buçuk ay nedir ki 🥰
050218Ybmety kubra1204- ben 26 haftalıkken rahim kısalmasi olmuş nst sancılarım çıktı serum yedim evdeyim ama benim hayla sancılarım var yerimden kımıldamıyorum şuan 27 haftalığız erken dogum diyor doktorlar suyuda fazlaymış ama herşeyde Hayir var şimdi bol bol yatalım diyorum dogunca oturmaya vaktimiz kalmıycak 🤣🤲
kubra1204- kubra1204- hayır doğum yapmadım. Kisaligim cuma günü kontrolünde öğrenicem düzelmiştir insallah
Obirgebe kubra1204- erken dogum riskim var yatmam söylensede bazen mümkün olmuyor 🥹 iki tanede daha dünyalar güzeli kızım var onlar varken üstelik eşim harici ( çalışıyor evdeyken en büyük yardımcım) kimsem yok malesef hiç bişey yokmuş gibi kalkıp temizlik yemek çocuklar devam ediyorm
Alparslanveannesii kubra1204- benimde 30 haftada vardı dr hep yat dedi yattim. Şuan 35 hafta 2900 gram olduk dün kanaama geldi nişan 2 cm açıklık oldu ve sancı çıktı dr ciğer geliştirme vurdu yarın 2.doz vurucam inşallah bebegimiz sağlıkla dünyaya gelir
Obirgebe kubra1204- evet canm geçen hafta vuruldum şimdi haftalık iğne ve kasılmayı önleyici ilaçlar kullanıyorum
Alparslanveannesii kubra1204- rabbim şifa versin korkma sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim Bi arkadaşım 31 haftada doğum yaptı bebegi 1 ay veya 40 gün kuvezde kaldı şuan çok sağlıklı. Birde ben gebe okuluna gidiyordum. Ebe miz 32 haftayı atlattiysaniz korkmayın. Çok çok iyi demişti ha gayret biraz daha sabır annesi
Ecemselmaarslan kubra1204- benim komple yatarak geçti hala da yatıyorum yattığım halde hiç sıkıntım geçmedi ne çektim bir Allah bir ben biliyorum