Minikcennetim kalçanda çatlama olabilir
Genişliyor olabilir herherşey olabilir😂🤩
Gebelikte kalça ağrısı ?
Minikcennetim bnm de ilk zamanlar öyleydi belim felan kitlenirdi şimdi 35 haftalığım geçti çoktan şükür belki yeni gebelik yada bebek geliştikçe ağırlık oluyor ama bn doktora sormuştum normal demişti
Minikcennetim magnezyum kalsiyum falan verilmesi gerekiyor sanırım benim de sol kalcam ağrıyor ama dediklerine göre rahmin büyüdüğü ic8n baski yapıyormuş ama ben şuan 36+4 um sana vitamin verirler sağlık ocağına bi git istersen
Evet benimde 2 gündür aynı sol kalçam ağrıyordu yürürken batıyordu ama geçti şükür
Zayıf mısınız. Zayıflarda kalça ağrısı daha fazla olurmuş. Gebelik öncesi MR çekildim ağrılardan dolayı parlaklık var ama ne olduğunu belli değil dedi doktor. Kilo aldım. Kilo aldıkça düzelir diye umuyordum ama düzelmedi. Ağrım arttı. Elimle zor kaldırıyorum kalçamı yataktan. Biraz oturduğumda kalkamıyorum.
Çok zor Allah şifalar versin inşallah
Serap-Yigit evet canım çok zayıfım ya kalçamda kuru böylr ondan mı oluyor acaba😂
Minikcennetim Ay ben 7 haftalığım kalçama iğne batar gibi ağrılar saplanıyor bence çok normal
Minikcennetim valla ben kiloluyum yine de oluyor
Deletedmom_51 Normalse sorun yok🥰
Minikcennetim kuzenlerim bana hep zayıflıktan dediler. Bence ilgisi var 😊
Minikcennetim bende de oluyordu ilk başlarda sol kalçam özellikler yerinden çıkmış gibi ağırıyordu vitaminlerine baktır
Serap-Yigit ay olabilir iki kalçamın yanak kısımları affersin ağrıyor
betul12f tatil bitsin hemen gidicem canım