teacherozlem Serap-Yigit ayyyy bu ben resmen ölüyorum her yerim ağrıyor zaten düşük riskim var az yürüyeyim belim kasıklarım öldürüyor beni daha 14 haftalığız bu hep mi böyle gidecek çok zor Allah yardımcımız olsun inşallah
Serap-Yigit teacherozlem Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Düşük tehlikem yok ama ağrıları bende çok yaşıyorum. Kalktığımdan beri kasıklarım karnım çok ağrıyor. Allah kolaylaştırsın inşallah. Merak etmeyin çok sağlıklı bir evladınız olacak inşallah. Ben 22. Haftadayım hala düzelemedim korkutmak gibi olmasın ama 😂
Emily37 İlk hamileliğimde 40 haftamın hergününü hastahanede geçirdim.hergün istifra eder halsiz düştüğüm için serum takarlardı.Doğumum güzeldi ama oğlum kolikti ve 1 yıla kadar sürdü bu durum.Şimdi 13 yaşında oğlum çok şükür🙏🧿Şuan ikinciye hamileyim tam tersi bi hamilelik yaşıyorum.Gayet iyiyim bulantı kusma yok aşırı iştah artışı var,yorgunluk hat safhada,herşeye alınan ağlak bişiyim🤦🏻♀️Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allah muhakkaki geçicek bu durum doğumda🥰🙏
JJ19 Meltem-42 17 yasinda anne oldum ilk , kolaydi bence ya da enerjim fazlaydi🤣 tek buyuttum yardim almadann
Feyza-nur Meltem-42 tek çocugum var ama bence ilk cocuk zor tecrübesizlik çok zor bence ben kendımden örnek vereyim dogumdan önce kurslara katıldım kitaplar okudum filan ama oğlum doğdu cok evhamlı herseye stres yapan biri oldum ve tek büyüttüğüm için cok zorlandım şimdi oğlum 11 aylık eltimin 4 ve 5 yasında kızları var oğlumla cok güzel oynuyorlar onu oyalıyorlar mesela bir tane daha cocugum olsa elbet zorlanırım ama bir kardeşi oldugu için o bana yardımcı olur diye düşünüyorum
Asyamene Emily37 sağlıkla gelsin bende aynı şeyleri yaşıyorum da ondan merak ettim cinsiyetini benim ki henüz belli olmadı ❤️
Melisa0002 Ilk i bir doğurup kucağıma alayım sağlıkla. 2ci ni çok uzun zaman düşünmem, Allah ikiz hamilelerine sabr versin,tek bebek çok zor, ikiz olunca bilmiyorum nasıl geçerdi hamilelik 🙄 Hamilelik beni tüketti 😅 ama çok şükür Rabbime❤️
Emily37 Asyamene teşekkür ederim.Bazılarında tam tersi oluyormuş diye duydum.Mesela bi arkadaşım 9 ay kustu bulantısı oldu kızı oldu benimde aynı şeyi yaşadım oğlum oldu.Maalesef hiç kimsenin belirtileri aynı olmuyor cinsiyetlerde.Benim ablamla kızlardeşiminde oğlanlara hamileyken mükemmeldiler kızlara hamile kalınca sürekli bulantı kusma halsizlik oldu maalesef.Allah gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli evlatlar versin🤲🤲
BenMathilda Meltem-42 En zor hamileligim ikinciydi. Suan 3.ye hamileyim şuana kadar da en kolayı üçüncü. Doğum açısından ikinci doğumum ilkine gore cok daha kolaydi. 3.yu göreceğiz inşallah 🤓 Büyütmek açısından tabiki ilkini büyütmek daha kolaydı. 😅
Hifaberra Meltem-42 Tek çocuk hiç çocukmuş dedikleri kesinlikle doğru. Ne çok vaktim düzenim varmış tek çocuktayken. İkinci çabuk büyüyor ama çok yıpratıyor. Sürpriz 3. Hamileliğimdeyim şu an 33 haftalık 🙈☺️ Rabbim yardım etsin hepimize. Yokluklarını göstermesin. İlk kızım şu an 5 ikinci kızım 1,5 yaşında Oğlum olacak inşaallah. Bakalım beni neler bekliyor