Sabia Prensesiminannesi dikkatli bakınca belli oluyor ama inanın hiç önemli deil. Ben 5 ay önce 4. Buçuk aylık bebeğimi kaybettim iç organları gelişmemiş. Böyle ufak şeylere takılmayın yeterki kalıcı başka kötü bişey olmasın bebeğinize🤲🏻
Prensesiminannesi Yusra bizimki de burna kadar sağ tarafta . Hafataya büyük ihtimalle doğumumuz olur neler bekliyor bizi biraz anlatır mısınız
Yusra Mutlukalp görmediler detaylıda sağlamdı ama 30 da göründü inanmadık damakta görünmedi üstelik doğunca öğrendik damakta yoktu çok şükür
Prensesiminannesi Mutlukalp çok inceledi doktor yok olarak biliyoruz şuanlık ama doğmadan insan inanmıyor 😔
Mutlukalp Prensesiminannesi Normal bebekli hayata devam ediyosun 2. Ayda kontrol ve ameliyatı oluyo bitiyo başka yapılcak bi şey yok 😊
Yusra Prensesiminannesi canım korkulacak bişey yok sorun yapma normal bebek gibi sadece emerken gaz yutuyor ona dikkat edersin gazını çıkartırsın başka ek bişey yapmadık çok şükür
AysegulAloluAcikgoz Bir yakinimin ikiz bebekleri oldu kız ve erkek Erkek bebeginde damak ve dudak yarığı varmiş ikiz bebeklerde anlaşılması zor oldugu icin fark edilmemis sanirim 2 kez ameliyat oldu simdi masallah iyi dudak ve damak oldugu icin annesini ememedi biberonla beslendi. Zaten egitimini veriyorlar canim eger oyle bir rahatsizligi varsa rabbim yardimciniz olsun.
Prensesiminannesi AysegulAloluAcikgoz inşallah canı yanmasın onun da bi şekilde sıkıntı da çeksek büyütürüz 🙏🏻
AysegulAloluAcikgoz Prensesiminannesi Aynen oyle canim ameliyat olmadan once biraz huysuzdu yavrucak dogal olarak ameliyatlarindan sonra masallah cok guzel toparladi
Prensesiminannesi AysegulAloluAcikgoz sanırsam sadece dudağında olanların gaz problemi çok olduğundan huysuz oluyorlar
AysegulAloluAcikgoz Prensesiminannesi Hepsinde oluyor canim gaz problemi ozellikle biberonla beslenenlerde hava cok yutuyorlar belki annesini emenlerde de oluyordur onu bilmiyorum.