Hanımlar 38+2 günlük hamileyim saçımı kestirsem şimdi olur mu doğumdan sonrada boyatmayı istiyorum sizce lohusalık çıkması yeterli mi boyatmak için ne kadar beklemem gerekiyor boyatan kestiren oldu mu yardımcı olursanız sevinirim

H-s073 valla bende kestirmek değil de boyatmak istiyorum boydan hemde aralarda çoktan kızılları boyatmam lazım kendi saçımdan biraz koyusuna boyatmam lazımmış ki kapansın.Ya da kesim olunca o kızıllık gider ama geç uzuyor kestiremem mecbur boyatıcam ama ne zaman Allah Kerim tabi😀 doğumdan önce boyatmak istiyorum daha 32 haftalığım

Şuan kestirebilrisiniz boya için altı aydan sonra diyor doktorlar

H-s073
      hamileyken de boyattım 6.aydan sonra kestim de emzirme döneminde de boyatıp kesiyorum sürekli. bunun için boşuna bekliyorsunuz

H-s073 Boyayı bilmiyorum ama saç kesimini istediğin zaman yapabilirsin canım. Ben ilk hamileliğimde de saçımı kestim bunda da kestim. Boya içinde sadece şu kadarını biliyorum Kağan Kocatepe’den dinlediğim kadarıyla doğal içerikli boyalar sorun arz etmiyormuş. Ama boya durumunu bence siz doktorunuza danışın.

H-s073 ben 36. Haftadayım canım haftaya nasip olursa saçımı Ombre yaptırmak istiyorum doğumdan sonra bebeği bırakamam beyazlarımda mşh göze batıyor ilk üç ay boyatmayın diyorlar ama Dr da haftaya sorabilirim

H-s073 genelde ilk altı ay önermiyorlar sormuştum ben.

H-s073 hamile olduğumu anlar anlamaz kestirdim. Kestir bir şey olmaz