Duygu__ Hastaneye giden oluyo mu ben iki gün önce acile gitmiştim kan tahlillerim için doktorların 9 gün tatilde olduğunu söylediler sorduğumda
Deletedmom83940 Duygu__ özeldekiler çarşamba başlayacak hasta kabulüne ama devletse evet 9 gün tatildir
Duygu__ Deletedmom7373700 Ya benim karaciğer enzimlerim yüksek çıkınca doktorum cuma gelmemi söylemişti erkenden alabilirim ya da yatışını yaparım diye cuma gittiğimde grevde olduklarını öğrendim acile gittim sonrasında da bayram tatilinde olduklarını korkuyorum açıkçası birşey olur mu diye
Tiredshe Acilde doktor olması gerekiyor diye biliyorum doktorum bana birşey olursa acile gelirsin doktor olur dedi.
Duygu__ Tiredshe Acil doktoru vardı zaten de kendi doktoruma görünmek istiyorum çünkü acildekiler pek ilgilenmiyor baştan salma yapıyolar üç kez gittim alttan muayene edildim çok mu merak ediyorlar ne sancım falanda yoktu 🤔
Tiredshe Duygu__ kendi doktorunuza sorsaydınız keşke benimki olmadığını kendisi söyledi şu gün gelirsin dedi zaten doğurmak üzereyim ben o yüzden bir şey olursa acile gel dedi. Doktordan doktora değişiyor ilk gebeliğimde acile iki kez gittim ikiside acil bir durumdu birinde bir saat doktor beklemiştim çok kötüydü.
Duygu__ Tiredshe Doktorumun numarası da yok bende o zamanda grev olacağı da belli değildi aniden oldu tamda bana denk geldi
mirage333 Duygu__ benin doktorum 15 temmuza randevu verdi, her hafta kontrolum oluyor artık. Demekki calısiyorki verdi.
hukukcuanne_06 Hayır kuzenim bayramda iki gün nöbetçiydi ama kadın doğumcu değil tabi, sizin doktorunuzun da nöbeti olabilir bu süreçte