TazeAnne06 anneyimmm42 36+4 haftalık olduk oğluşlarımla 🥹🥹 kiloları 2500’ü geçti ama şuan kaç bilmiyorum😊
Nil2736 anneyimmm42 32deyim. darlandım. Erken doğum riskim var Milyon hap ilaç vitamin Hava sıcak sıkılıorm Azck ayağa kalksam yoruluorm Yatamıorm kalkamıorm sırt bel kalça ağrısı uykusuz geceler Çok darlandım çok Hastane dışı evden dışarı çıkmıorm
D-enizz anneyimmm42 bizde 37+ 6 haftalık olduk perşembe günü son bakalim hayırlısı inşallah korku endişe hecan hersey var bende 🥺
Bimucizeee anneyimmm42 33+4 haftaligm dunden beri bel agrim var bi sag bi sol yarin kontrlm var agirlastm kalkamiyorm erken dogum riskm var
anneyimmm42 TazeAnne06 maşallah 🌼bizde 33 haftalık olduk doğum için gün verdi mi doktorunuz acaba . Birde 33 de bebekleriniz kaç kiloydu
TazeAnne06 anneyimmm42 hayır gün vermedi her şey yolunda giderse 37-38 i bekleriz demişti şuanlık yolunda gidiyor nst de sancı çıkmıyor sadece 1 parmak açılmam var perşembe günü acilde kontrole gidicem bakalım belki gün verirler artık😊 33 haftalıkken biri 2380 diğeri 2440 falandı
anneyimmm42 D-enizz maşallah baya gelmişsiniz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 kiloları nasıl minnoşların
anneyimmm42 D-enizz benimde doktorum 37 yi görünce alırım dedi bakalım inşallah daha fazlasını görürüz 🤲🏻💐
gmzzmg Bende 29. Haftadayım, geçen haftanın başında 1 kg olmuşlardı sanki kiloları pek iyi değil gibi ama doktor normal dedi. İnşallah 36-37. Haftaları görebiliriz ☺️
star3star gmzzmg bende en son 27. haftamda gitmiştim benim bebişlerimde 1er kiloydular ben o ay kilo almamışım bebişlerim almış çok şükür🤲🏻🧿doktorum herşey yolunda demişti.bu hafta 30. haftamın içindeyim.pazartesi 31. haftama giricem nasipse ogün kontrolüm var bakalım kaç kilo oldular.kilo işi birazda genetik ama ikiz olunca insan ister istemez 2.5 kilo olsun diye ümit ediyor
TazeAnne06 Bimucizeee olmaz olur mu🥹🥹🥹 dinlenince geçiyor ama. Eğer dinlenince geçmezse doktora gitmenizi öneririm sancı olabilir
Bebekdelisi anneyimmm42 canım senın ve @TazeAnne06 peşindeyım her yazdığınızı tek tek okuyorum bana umud oluyorsunuz sizlere cok dua ediyorum bizde 10+0 yarın kontrol inşallah güzel şeyler duyarım gözlerimde bulanıklaşma var anlayamadığım sekılde bıde halsizlik
anneyimmm42 Bebekdelisi yaa teşekkür ederiz canım 🌸🤲🏻 sende sağlıkla kucağına al inşallah minnoşları 🤲🏻🌸
Oylumbaska anneyimmm42 28+4 olduk günler geçmek bilmiyor sanki çalışırken zaman hızlı geçiyordur. Tatilde geçmek bilmedi sanki. Biran önce sağlıkla kucağımıza alsak keşke. Doğum günü ne zaman veriliyor? Nts ye ne zaman girerim? 35. Haftada doğum olsa ciğer geliştirici ye ihtiyaç duyuluyor mu birde küvete girer mi o zaman bebekler?