annenur Merhaba kızlar aslında hastaneye evdeki terliklerdne brisiini koydum ama benim giydiklerim hep parmak arası o esnada parmak arası giymekle cebelleşmek beni sinir eder heralde ev terliği de konulmaz 😂 almak istiyorum ama plastik bisilerlerde istemiyorum sonra da giyerim kullanışlı olsun diyorum sizler neler aldınız Yaz ayı anneleri için 🌸
benimmdunyamm annenur valla normal terlik var üstü maşalı ondan goturecem parmaklı olanlar hastanede kayabilir lohusa terliği de kayar zaten en iyisi normal bir terlik 🤣
Deletedmom52620 annenur benden şoktan aldım sarı güzel duruyordu tuvalet terliğinin modelleşmiş hali hdhhd
Arzu7439 annenur  Eva çift bantlı terliklerden aldım. Beyaz renk. Her zaman kullanılabilir diye düşündüm. Hastane videolarında falan çok görüyorum 😅
annenur Deletedmom52620 😂😂 ay biraz da güzel olsun da sonra evde dışarıda giyerim diye şey ettim ben de
Deletedmom52620 annenur o zaman link atıyorum biraz şey ama ben beğeniyorum şık doğumdan sonra dolma gibi olan parmaklarm gidince alacağım 😂😂 https://instagram.com/shoebutik?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Deletedmom52620 [silindi] kız sen doğurmadın hala hshshs 😂😂 bende yaşlı nineler gibi kapı önünde oturmuş geleni gidene sen doğurmadın mı diyorum kdjdmd
[silindi] Deletedmom52620 heee dogurmadim , cikmiyor baci cikmiyor , kocam dellendi iki dakikada bir arayip dogum basladimi diye sorup kapiyor :D ama bizim kiz tinmiyor :D
Deletedmom52620 annenur evet öyle ama işte aşırı güzel terlikleri sandaletleri var trendyol dan da bakabilirsiniz mesela bence sade birşey alın doğumdan sonra başka alırsınız şimdilik uygun tokalı plastik idare eder sizi
annenur Arzu7439 evet ben de çok gördüm bunalrdan. Bir de taşlı olanları var aklım onlarda kaldı ama o da çok pahalı 😔
goktugunannesii annenur https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5704205/2334523 Bu terliği aldım hem çok rahat hemde tabanı kaymıyor. Günlük çok rahat bir şekilde kullanıyorum.
Arzu7439 mrs_atalay evet gayet rahat. Ben kendi numaramı aldım. Ama aldıktan sonra ayaklarım baya şişti 😅 bantlarını bir delik açtım daha iyi oldu. Çok hafif bişey. Plastik terlik gibi değil. Köpük tabaklar olur ya mevlütlerde falan kullanırız, sanki onun gibi 🤣
Bebetomveben Lohusa terliği alan ben hahahah ay bunları görünce kendi aldığımdan utandım 😂 heves etmişim demek ki 😂Sizinkiler daha cool duruyor ama olsun evde de giyerim belki 😂😂
annenur Bebetomveben hayir olur mu zevk meselesi ama bu aylarda bu terlik çok zor olur siz hangi ayda doğum yaptınız
4cocukannesi Bebetomveben sizin aldığınız hastanede oda içerisinde giyilebilir ama tuvalette falan uygun olur mu bilemedim
goktugunannesii annenur @Tiredshe dediği gibi ama ayaklar şişince sıkıntı oluyor şuan bende o paylaştığım terliği giyememeye başladım ayaklarım şişti evde 42 numara crocs tarzı bir terlik vardı onu giyiniyorum başka bir şey olmuyor çünkü 😂😂 DeFacto dan paylaşılan terlik mantıklı ayarlanabilir olması büyük avantaj benim öyle ayarlanabilir terliğim vardı kayboldu aldığımda olmamaya başladı tekrar almak istemiyorum altı üstü bir kaç gün giyeceğim ve sonra normale döneceğim evde olanla idare etmeyi düşünüyorum alırken buna dikkat etmen iyi olur