• Öneri
  • Rapor konusu 🤔bakar mısınız Güzeller 💞

Kizlar benim de rapor almam lazım ama ben 34 haftalık oldum verirler mi çalışıyorum çalıştığım yer rapor istedi 31 haftalık iken gittim de raporla ilgili kimse bişey demediği için bnm de aklım da çıkmıştı şimdi istesem verirler mi

32 haftadan önce rapor alamazsınız. Ben 32 haftalıkken çalışabilir raporu almam gerektiğini bilmiyordum. Sonradan gittiğimde o hafta hastane girişin varsa veririz dediler ama girişim yoktu :) bende 36da çalışamaz raporu aldım sadece

Deletedmom70006 peki size bir sorum 1 aylık heyet raporunda ücret alabiliyoruz değil mi ekstra olarak ben doğum raporum bittikten sonra 1 ay heyet raporu alacağım

Ezoo35 ben 657 ye tabiiyim, maaşta sorun olmuyor. Daha önce özel sektörde çalışmadığım için özeller hakkında ne desem yalan olur 🙏🏻

Deletedmom70006 merhaba size birşey sorabilir miyim? Ben yarın 32+0 oluyorum ama tatil olduğu için çalışamaz raporu alamıyorum. 18 temmuzda 32+5 iken alsam hak kaybım olur mu? Yoksa yarın özelden mi alayım nasıl yapayım biliyor musunuz?

Zytng ben henüz ayrilmadigim için bilmiyorum canim. Ama geçen gün burada bir başlık görmüştüm, tatil olmasına rağmen çalıştığı kurumun yönetimi tam 32de rapor istemişti bi memur arkadaştan. Eğer çalışabilir raporu alıp devredecegim diyorsan da mutlaka 32 de alman gerekiyor diye biliyorum. Yoksa hak kaybın oluyor, raporu aldığın güne kadarki süreyi doğum sonrasına aktaramiyorsun.

Deletedmom70006 aslında çalışamaz raporu alacağım ben. Herhalde bir sıkıntı olmaz, ben hiç anlamıyorum bu işlerden anlamak lazımmış :) çok teşekkür ederim 🥰🥰

Zytng pek yardımcı olamadım ben de bilmediğim için ama yine de rica ederim. Sağlıkla gelsin inşallah 🌸

Zytng sıkıntı olmuyor canım kamudayım benimde hafta sonuna denk geldi 32+3 de aldım doktor sanki 32ye yeni girmişim gibi yazmış raporu.

Aysegulsayhar normal muayene ücreti alındı. Rapor içim ekstra ücret vermedim. 200 tl verdim. Muayene ücreti o kadar zaten.

Meleklerim545 34 sen kesin verirler 32 de veriyorlar zaten çok ağrım oluyo çalışamaz raporu almak istiyorum de verirler

Aysegulsayhar geriye dönük verilmez rapor. 32 den önce de riskli bişeyin olması lazım anca öyle verirler yada sağlık ocağı doktorundan 3-5 günlük raporlarla idare edeceksin. Ben şuan 30 olucam 10 gün önce gittim doktora vajinada varisim çıktı o yüzden bana 10 gün rapor verdi ayın 19 unda tekrar gel bakalım dedi ama küçülme vs bişey olmadı hiç bide bayram girince sanki dahada arttı 32 ye tamamlıcak raporu gitmicem bidaha işe böyle riskli bişeyin olması gerekiyormuş rapor içinde