• Öneri
  • Hastane çantamda sizce eksik varmı?

Hanımlar ben yanıma gereksiz birşey almak istemiyorum bazı çantalar bana aşırı abartılı geliyor ben bunları koyucam sizce eksik veya gereksiz birşey varmı şunu kesin koy dediğiniz birşey?

Bebek için
Hastane çıkış seti
Yedek 3 takım (eldiven şapka çorap) ile beraber
1 battaniye
1 müslin kundak (ince örtü)
15 adet bebek bezi
Emzik
Biberon
Islak mendil
Puset

Anne için
Pijama takımlarım
İç çamaşırları
Terlik
Pet
Göğüs pedi
Havku kağıt
Şarj aleti makyaj vs

Elif0611 ağız mendili birde kendize yelek tarzı birşey de koyabilirsiniz. Yani bana da bunları söylediler doğumdan sonra üşüyebilirmişiz

Elif0611 canım benim doktorum bir gece kalacaksın dedi sezeryanmı seninki benimki öyle yani makyaj bana çok saçma geliyo çünkü fırsat olmuycak bebeğin heyecanından tabi tercih pipet bardakta koy bence sezeryanda eğilemiyosun suyunu pipetle içersin birde neskafe diyorlar baş ağrısını alıyormuş birde bana Doktorum asla emzik kullanma dedi damak yapısını bozuyormuş bebekte almadım bende

Elif0611 çöp poşeti bide bebeği emzirirken kullanmak için emzirme örtüsü. Belki odada birileri olur rahatsız olursunuz. Çıkmazlarsa onunla rahat emzirirsiniz. Bide rahat bir terlik

• [silindi]

Elif0611 sut pompasi ve torbasi koy derim ilk sut dedikleri kolastrum (yazmayi becerememis olabilirim) cok onemli bebek icin ve minik midesi hepsini icemiycek saklar kenara koyar icirirsin , hem goguslerin asiri dolup canda yakmaz :)

Snmbysl haklısınız 1 tane daha koyayım hastane çıkış setimde de var 1 tane 3 adet yeterli sanırım

Esra1990 canım şu anlık normal görünüyor ama tabi son anda belli olmaz neskafe filan odayı gezdiğimde gördüm ama ben yine koyucam pipette mantıklıymış koyucam teşekkür ederim ☺️

Deletedmom7373700 terliği giderken giyicem nasipse 😂çöp poşeti aklımdaydı ama emzirme örtüsü unutmuştum çok mantıklı onuda koyucam teşekkür ederim ☺️

Elif0611 kendine çorap koyabilirsin eğer normal dogumsa korse de koyabilirsin çok sıkmayan emzirme sudyenin varsa onu da koy çok rahat oluyo emzirme atletiyle beraber

[silindi] canım onu duymuştum pompa ve torbası hastanede yokmudur acaba özel hastane ben bi sorayım gidince en iyisi çünkü ben pompa almadım eltim lazım olursa ben veririm kullanırsın dedi bende gerekmedikçe almayı düşünmüyordum ondan

Elif0611 bebek için ağız mendilleri bolca (yere düşer bi yere sürülür değiştirirsin temiz temiz) omuz örtüsü kucağa alınınca gaz çıkartılırken iyi oluyo kıyafetlere sürünmüyo bebiş. Çöp poşeti, kirliler için poşet vs banyo yapabilirsiniz bi ihtimal bilemiyorum havlu olabilir, doğum hemen ardında bi üşüme gelebiliyor yaz ayı olsa da çorap yelek alabilirsiniz. Bebek için tam takım değil de iç zıbın yedeği alabilirsiniz. Ben de bu şekilde hafif çanta hazırladım, hatta ben emzik biberon bile koymadım. Emzirmeye yoğunlaştım olur da emmezse bile biberonla mama vermek yerine şırıngayla falan veririm az miktarda. Makyaj falan da hak getire hele doğuram da evime dönem ya almam öyle şeyler 🙈😄

Fatmaugurdoku korse ilk günlerden giyilirmi canım bilgim yok benim o konuda bu arada özel bi korsesimi oluyor onun ben almadımda eski usul bişey bağlarım daha rahat olur diye düşünmüştüm😂

Esra_G çok teşekkür ederim benim bayaa eksiğim varmış😂

• [silindi]

Elif0611 ben aldim cocugun ilk zamanlar midesi kucuk olacagi icin cogu sut kalacak goguste , tikar bile allah korusun , o yuzden doldurur doldurur atarim buzluga tarihle falan dedim :)