MeralMine Selindora sana birşey diyim mi benim de dr um geç geldi ikinma bebeğe zarar verirsin dediler ama ben ıkınmadan o geliyordu. Bence bu yanliş birşey dr unuzun ve dr umun bizi bekletmemesi lazimdi resmen çocuğu içerde tutmaya çaliştim ya bi sorun olsaydı
Selindora MeralMine bende kesinlikle buna katılıyorum.Çünkü benim artık sancılarım aralıksız devam eden bir hal almıştı. Kesinlikle doktoru fazla bekledim.Ben kendim zorlayıp ıkınsam çıkardı çünkü doktorun gelmesi ve benim doğum yapmam 10-15 dk birşeydi.
Selindora acemianneee_31 doğumdan çıktığım gibi 😅Sadece basurum beni zorluyor onun dışında çok iyiyim.
Selindora LamiyaCetinkaya aynen nst bağlı olduğumuz için sadece son zamanlarda artık plates topuna falan oturdum.Yürümekde zor gerçi .
Sumossseslina Maşallahh ne güzel bir hikaye🥰 Analı babalı büyüsün inşAllahhh, bir sey sormak istiyorum agrılarınız regl agrısı sürekli ve hafif miydi yoksa cidden en basta da siddetlimiydi
Selindora Sumossseslina hayır hafif başlıyor git gide artıyor. İlki zaten ağrı diye tarif edebilir. Sancıda kasılma olarak tarif edebilirim.
Maden Selindora yazdıklarınızı okurken her duyguyu yaşadım resmen çok güzel anlatmışsınız Allah analı babalı büyütsün inşallah geride bekleyen biz anne adayları güzel bir dogum yaparız. Bende hep normal doğum istiyorum normalde bir yerim kanasa ağrısa çok büyük birşey mis gibi canım acır kisacasi canım tatlı ama buna rağmen nedense normal doğum yapmak istiyorum kendim sürekli şöyle düşünüyorum yada avutuyorum kabızsin ve rahatlayana kadar sıkıntı cekiyosun midenden karnından ama en sonunda iyi bir ikinip içindekini çıkarıp rahatliyorsun yani ben basit düşünmeye çalışıyorum kendimi korkutmadan doğum gerçekten çok özel birsey sadece kimse o zamanı düşünmesin anı düşünün o zman her türlü gelcek ve yasancak bitecek böyle düşünün çok fazla konuştum neyse tekrardan gözünüz aydın olsun 👼
Selindora Maden teşekkür ederim 🥰 kesinlikle doğum anı zaten en kolayı. Uzun sürmüyor. Birkaç ıkınmada bitiyor. Sadece sancı zamanı insanı zorluyor oradada acıya değil nefese odaklanmak lazım . Bol nefes egzersizi yap sana tavsiyem.
MeralMine Selindora inanki öyle içinde tut nedir yaaa tuvalet mi bu? Kafasını hissediyorum diyorum bana diyorki ıkınma
MeralMine Selindora herşeye rağmen sağlıkla geldikleri için şükürler olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Şimdiki doktoruma sordum yakın mı oturuyorsunuz hastaneye diye😂
Selindora MeralMine aynen bende öyle oldum. Birde şey diyorlar suyun önceden patlarsa. Sancın daha az oluyormuş. Benim son anda patladı.O an rahatladım. Tam ıkınma öncesi.