• Gebelik
  • 15+5 Kanda Enfeksiyon Antibiyotik

Kızlar kanda enfeksiyon çıktı CRP yükselmiş doktoruma mesaj attım ama sizede sormak istedim antibiyotik kullandınız mı gebe iken gebelere özel olandan yani kandaki enfeksiyon antibiyotiksiz geçer mi onuda bilmiyorum

Melkee benimde kanda enfeksiyonum yüksek çıkmıştı 37 idi sanırım enfexia diye antibiyotik kullandım ben canı onunla düştü degerim

Melkee canım benimde kanımda enfeksiyon cikti doktorum antibiyoktiksiz geçmez dedi gebelerin kullandığı antibiyotik yazdı

Melkee doktorunuz yazdıysa antibiyotik kullanin ihmal etmeyin benimde o haftada öyle oldu crp niz kac çıktı acaba benm idrar yollarm enfeksiyon kapmisti cefaks yazdı bitene kadar kullan dedi bol su içtim bide

OOzii idrar testi bende verdim fakat enfeksiyon gözükmedi idrarda fakat bütün vücudum kırılıcak gibi ağrıyor daha öncede yaşamıştım bunu gebe kalmadan önce crp 18 çıktı

Benim hem o haftalarda hem de 31. Haftada enfeksiyon problemim oldu ikisinde de hamilelere de verilebilen antibiyotik verdi doktorum içtim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Antibiyotik içerken bol su tüketn ve mümkünse ev yapımı yoğurt yiyin ki probiyotik dengesi bozulmasın bağırsaklarınızda. Sakın ilacı kullanmamazlık etmeyin enfeksiyon sorunu çözülmezse düşüğe neden olabiliyormuş, Allahım korusun

Melkee hayır canım zaten hamilelikte kullanılan ilaçlar veriliyor doktoruna güven

Melkee benim crp 15 çıktı 2 farklı doktor bakti vee gebelikte normal Cok Yüksek değil bol su iç dediler ilac vermediler sonra ama Eminim ki Idrar yollarım enfeksyn kapti Sonra idrarim temiz çıktı crp Yükseldi sanki hep Kanima sıçrar ne zman enfeksyn kapsa idrar yollarm