Bbcrrr ben normalde çok içen biriydim ilk iki ay bırakamadim da ama sonrasında vicdanım el vermedi bırak içme yapma etme demek kolay ama ona bişey olursa kafayı yerdim..öyle kuruyemiş ye çekirdek citleyle de olmuyor bence tamamen kafada bitirmeniz gerekiyor miniginiz için biraz dişinizi sıkın 🌼

Bbcrrr bende asla bırakamam diye düşünüyordum. Cnku sigara icmekten zevk aliyordum ama masum bi bebege zarar veremezdim. Ki gorumcem benden daha cok icerdi o bile biraktiysa ben nie birakamicam dedim hep kendimi motive ettim. Bikacgun icmeyince sonra alıştım zaten ama hicmi aklıma gelmio canm cekmio cekio tabi ama kndimi tutuyorum 2 aycik kaldi. Darisi size.

Bbcrrr 14. Haftaya kadar kullandım günde maksimum 4 dal olarak sonra bana bir şey oldu yani ne içesim geldi ne sigarayı yakasım. Midem bulandığı için değil yani aman kim uğraşacak onla kafasına girdim. Sonra haftalar geçti üzerim başım kokmuyor daha rahat nefes alıyorum falan bunları görünce hoşuma gitti kestim. Şuan 30. Haftadayız

heleninannesi06 artık dayanıyorum bende tam bırakamazsam eskisi gibi de çok içmemeye gayret ediyorum 🤭

İnş bende bırakabilirim. Maalesef içiyorum ama hiç tiksinme yok 🥹 allahım yardım etsin de bırakalım 🤲

Bbcrrr canınız celsede içmeyin. İçtikçe içersiniz 2 3 gün dişinizi sıkın sonra zaten bırakırsınız. Birazcık azim lazım

Vallahi bende bir türlü bırakamıyorum 7 haftalik oldu millet içme dedikçe sanki inat edermiş gibi daha Cook içesim geliyor ne yapcam bilmiyoruum

Nisaklkc ben yaklaşık 12 yıldır içiyordum annelik duygusu daha ağır bastı şahsen benim zevkim keyfim için bebeğime bişey olması düşüncesi çok korkuttu gözümü

Bbcrrr 😃 aslında bnde güçlü sanmıyordm ama kafada bitirince bikacgun icmeyip beyne onu verince gerisi geliyor ins. Sizde öyle yaparsız😃🙏

Bbcrrr içmeyin inanın zararı var ben 35 deyim içtim bıraktım içtim bıraktım ve suanki aşama bebeğimde gerileme var belki de sigaradan kaynaklı çok pişmanım doktorlar boşuna demiyor içmeyin diye ve en önemlisi bebeğimizin sağlığı 🙏

Bbcrrr şöyle düşün çocuğun doğdu ve astım hastası. Yaşıtları gibi kosamiyor oynayamiyor. Hergün eve gelip sana ağlıyor. Bugün içtiğin 1 paket sigara o günku vicdanına ilaç olacak mı?

8 gün sonra