Eminegul5 derin1derin doktora gittim ultrasonda normal hareket ediyor kalp atisi güzel kese kenarlarinda vs kanama yok çok şükür anlamsiz bir akinti inşallah yakinda gecer
Canancndn derin1derin bence değişmiycek zaten öyle hissediyorum😃 ama şey dedi klitorisle karıştırılıyomuş net bişey diyemem o yüzden dedi
gulbis1 Eminegul5 benim leke yoktu fakat rahimde kanama gözüküyordu ultrasonda ,yaklaşık bir aydır progestan kullanıyorum ve bol bol yatış verdi geçmiyor hemen
aysbuk2baby Hiç olmayan mide bulantısı 13. Hafta itibariyle kendini gösterdi, bunu yaşayan var mı aranızda 3 gündür mahvoldum.
Canancndn aysbuk2baby ben dediğiniz gibiyim ama bi geliyo bi gidiyo anlamadım hiç böyle olmamıştım bende. Sadece sabah aç karnına bulancak gibi olurdu onda da gemen ekmek atardım ağzıma geçerdi.
aysbuk2baby Canancndn bugün doktora gittim, bulantı ilacı verdi. Sizde bi gidin isterseniz. 3 gündür ne uyku ne bişe yeme, mahvoldum.
minismom 12+4 m dünden beri sağ kasık we bel ağrım war bole bisey yasayan warmı aranızda normalmi acaba bu haftalarda
1erkekkannesiiii Annekusumm 13+5 Daha cinsiyet görmedik. Ocak ortası gibi sanırım yani bir aksilik olmazsa 🥹 Belirti olarak halsizlik var sadece. Kavuşuruz inşallah sağ salim 🥰
Canancndn aysbuk2baby bana doktorum en başta vermişti. Ben kullanmadım hiç. Şimdilik dayanabiliyorum bakalım şükür teşekkür ederim.