Canancndn gulbis1 benim de bazen çıkmış gibi bazen düz gibi ama dışardan belli olmadığını düşünüyorum 😃
gamze_gul Dilekagrgn vala 13 haftaliken cinsiyeti belli olacaksa benim 14 haftalık hay hay belli olur deilmi
Dilekagrgn gamze_gul kızımda 13 haftalık belli oldu gittiğim doktorun ultrasonlari çok iyi 4 boyutlu uygun pozisyon var ise kesin belli oluyor 13 haftada
derin1derin Annekusumm merhabalar 14+1 benim de göğüm 14 Ocak görünüyor inşallah 🙈 ay ne güzel herkesin cinsiyetleri belli olmuş bana 12.haftada kız gibi ama değişebilir demişti bakalım çarşamba gideceğim umarım netleşir 🙏🏼 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
-minikkelebegim- Annekusumm 27 ocak doğum tarihi olarak belirlendi fakat bakalim 12+2 deyiz cinsiyeti bilmiyorum henüz 🤭
2kizannesiiii Bizde 12+0 ız bugün 30 ocak görünüyor doğum bakalım ne zaman olucak çarşamba günü randevum var acaba cinsiyet belli olur mı bakalım
derin1derin Canancndn erkek genelde değişmiyor yaaa ama hiç belli olmaz bir kaç haftaya emin oluruz artık😂
Eminegul5 Kizlar 10. Hafta kahverengi akinti basladi 11+4 olduk sizde de varmi ultrasonda normal hersey cok şükür ama gel gelelim bu kahverengi akıntı beni mahvediyor
gulbis1 Eminegul5 benim leke yoktu fakat rahimde kanama gözüküyordu ultrasonda ,yaklaşık bir aydır progestan kullanıyorum ve bol bol yatış verdi geçmiyor hemen
Canancndn derin1derin bence değişmiycek zaten öyle hissediyorum😃 ama şey dedi klitorisle karıştırılıyomuş net bişey diyemem o yüzden dedi
Eminegul5 derin1derin doktora gittim ultrasonda normal hareket ediyor kalp atisi güzel kese kenarlarinda vs kanama yok çok şükür anlamsiz bir akinti inşallah yakinda gecer