Honey-Bee Gebelikte ekşi ve tuzlu kız çocuğuna, tatlı aşermek ve yemek erkek çocuğu olacağına dair çok söylentiler var sizce doğru mu? Bunu deneyimleyen oldu mu aranızda ☺️ 7 haftalık hamileyim ekşi tuzlu yiyecekleri çok fena aşeriyorum 🤭
Merveclnk Honey-Bee tuzlu ekşi baharatlı aseriyorum ben cigköfte falan Churchill falan istiyor canım limonlu soda falan ne olcak bakalm benim de.
Deletedmom83940 Honey-Bee turşu bi kere aş erdim alakasız olarak domates ve tulum peyniri aşerdim kız dedi doktorum
Meryem_K Çiğköfte cnm çekmişti turşu çekmişti cnm 6. Haftadayım bakalım ne olucak sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun kız erkek fark etmez ama illa gönül kız diyor 🤣
Bettt Honey-Bee hep ekşi yiyordum, kabuklu çikolatadan bile tiksiniyordum dondurma kokusu tatlı kokusu duyunca midem ağzıma geliyordu kız gelecek diyolardı ama oğlum olacak nasipse 😂
minik_koala_ve_annesi Honey-Bee kulliyen yalan😅hamile oldugumu bilmiyordum asiri derece aci baharat eksi tuzlu yedim erkek ama benimki 23 haftalik hamileyim baklava gormek istemiyorum mesela
Minibebe Honey-Bee 6 haftalık sarimsak gözümün önünde dönüyor sürekli kendimi sarımsaklı cacık yediğimi hayal ediyorum