Cif siz temizlik yapamıyorum hiçbir şey yapamıyorum ama bir bakıkn
Deletedmom7373700 sorun bence bnm o kokuya aşık olmam 😂 illa o kokuyu almam lazım banyoda mutfakta 🥺
Deletedmom7373700 şiiii şimdi gelir bitkiselciler aman dökmeden de temizlenirciler duyar kasanlar 🤣😜
Babytwo2 ölen mikropların çıkan lekenin verdiği o haz mhmhmh, diğer bebeğim de Bingo Oksijen🤌🏻 Ayrılamaaaağğğğmmm
Nskyhn gördüm ben o bitkiseli ve dökmeden temizlenir diyenlerin evini. Anlattırmasınlar şimdi bana 😂
Deletedmom7373700 bunun üzerine gidip temizlik avcilarini tekrar izleyip hem gerilip hem de rahatlamam lazım 😜
Nskyhn hadi gidelim aşkım 😂
Deletedmom7373700 😂ya bn asla inanmıyorum temizlediğine o bitkisellerin . 🥺
Babytwo2 Ben korkmasam cifi yecemmm çok aşeriyprum onu. Durduk yere lavabo yıkıyprum onu koklamak için
Babytwo2 temizlemiyor zaten 😂 öyle diyen kaç kişinin evine gittiysem 💩 götürüyordu her yerini 🥹
Birminikcivciv demek yalnız değilim . Maskeye yanaşmıyor oluşumun da sebebi sanırım ztn o etrafa yaydığı koku için döküyor oluşum böyle bi aydınlanma yaşadım şuan 😬
- Düzenlendi
Ben de mutfakta cif kullanıyorum sürekli elimi çıplak değiyorum.Eldivenle zorlanıyorum ya icine kaçıyor dar eldiven de rahatsız ediyor.
Yalnız köpük cifin kokusu beni daralttı yeni almıştım kullanamıyorum.Krem cif rahatsız etmiyor onu kullanıyorum müge olanı