elf0 Evet doğum için kimse tavsiye etmiyor. Zaten suriyelilerden fırsat kalmıyor

miroski_22 murat pekozdemir bende Farabi devlet Hastanesi’nde doğum yapmayı düşünüyorum daha önce muayene oldum gayet güzel ilgilendi ben memnun kaldım

Hastane tam vasat ama doktorlari gercekten kaliteli harcanıyorlar orada.

10 gün sonra

e-sude2118 murat epözdemir doktora bi kere gittim bi daha asla gitmem. Ne ilgilendi nede sorularıma cevap verdi bana 2 aydır tahlil yapılmamıştı kan tahlili vr idrar tahlili de yapar mısınız yaklaşık 2 3 aydır hiç tahlil yapılmadı dedim. Git sağlık ocağında yaptır tahlillerini ben burda yaptirmiyorum demisti. Bebeğin kilosunu zar zor söyledi. Peki boyu ne kadar dedim. Ben boyuna bakmıyorum demisti.

Arzuayaz doğumu o hastanede düşünüyorum yada ali kahya devlet hastanesinde. Ebeler ilgili mi acaba bende murat mengüllüoğlu doktora gittim gerçekten çok ilgili

Minnakelifim03 doktor da olsa insanlar her zaman aynı pisikolojide olmayabiliyorlar bugün yine gittim yine memnun kaldım

Minnakelifim03 ilk hamileligimde hakki kuvvet’e gitmistm ama dogumu asla orda düşünmedim ben yani yaptırmadilar bana cok kotu oldum en son ozelde yapmak zorunda kalmistm hastane icin gitmiyorum gerçekten murat bey cok iyi bir doktor suanlik bir sıkıntı yasamadm ama ebeler flan hala guvenemiyorm yani çünkü gercekten ilk hamileliğimde o travma berbatti o yuzden darica da olmakta hala tedirginim.

Minnakelifim03 hayatım boyunca gitmeyecegim tek doktor bu doktor olabilir bence onun gibi gitmeli o koltuğu hak eden doktorlar gelmeli