Ebruli91 Hanimlar merhaba ben kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım ama dr um miyomlarim olduğu için seni sezeryan alicaz dedi biraz endişeli biraz panigim.sezeryan doğum nasıl kaçıncı haftada alıyorlar? Olanlar bi yorum yapabilirlermi?
litfenama Ebruli91 ben de normal doğuma hazırlanıp 39+0 da kontrole gittiğim gün sezaryen oldum. Ben ameliyat ve sonrasından çok korkuyordum ancak hiç ameliyat olmuş gibi değilim. Çok doğru zamanlarda ağrı kesici verildi galiba bana. Ertesi gün taburcu oldum ve bebekle de diğer işlerle de ilgileniyorum. Düşünecek vaktim olmadı sanırım. Düşünmeyince her şey çabuk atlatılıyor.
Bet7408 Ebruli91 genelde 39. Haftalarda alıyoruz dedi doktor bana ilk gebelik amiiin çok teşekkür ederim canım 🥰
Ebruli91 Bet7408 bana bisey demedi suan calisiyorum 32.haftada uzatmak için rapor alıp isyerine teslim etmem lazım doğumdan sonra geç döneyim işe en fszla 4 hafta uzatiliyormus 37.haftada cikicam 2 hafta sonra sezeryan olacak yani
Bet7408 Ebruli91 benimde aynı canım 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu aldım 37. Haftada zorunlu ayrıldım 2 haftadır evdeyim yarın sezeryanım var 39+1 de seninde özel hastane ise bu hafta gittiğinde doktorundan gün alabilirsin
SunnyG Ben 38+4te girdim ama acil oldu biraz. Normalde 39+0a gün almıştım. Doktor en iyisi 39. Hafta demişti. Size de o hafta gün verirler bence Sezaryen doğumla ilgili konu açmıştım. Bakabilirsiniz ordan.
Betullyillmazx 38+1 de yani 7 gün önce doğurdum 🙏 bilgi istersen verebilirim haftalar önce burda deli gibi sezaryen araştırması yapıp em ufak bişey bulamamistim.. her şeyi sorabilirsin🙏
Arslanyavrusu123 Betullyillmazx bende sezeryan olucamda yarın 38+3 12den sonra birşey yeme dedi sabah gidicem sezeryandn sonrada ne kadar süre birley yeyip içmiyoruz birde bebeği ne zmaan emziriyoruz