• Gebelik
  • 7+2 kızlar acil- bebek gözükmüyor

Minezra duyarsın inşallah canım bol bol dua et 🤲🤲🤲❤️

Minezra çok erken benim 8. Hafta göründü bazı ultrason makineleri iyi olmuyor yada gözükmüyor bekleyin

Zeli_19 evet yolk kesesini ilk net gördük 6 haftalıktı suan 8e gelicek yolk çok minik gözüküyor bebek hala yok doktorum olumsuz konusuyor korkuyorum ☹️

Minezra bence başka bir doktoru denemelisiniz york kesesi görünüyorsa korkma demişti doktor bize görememiş olabilir. Daha minik zaten her gebelik aynı olmuyor moralinizi bozmayın 🙏🏻🙏🏻❤️

Minezra benim yolk kesesi 5.61mm büyük benimde bebek yok kalp atışı da yok son adete göre 7+5 haftalığım kürtaj dedi yarın başka doktora gidicem, 😓

Happy-melek1997 inşallah güzel haberleri alırız suan covide yakalandım gidene kadar 9 haftaya yaklaşıcam 🥺

Minezra doktorun bugün bütün gün ameliyat günüymüş komşum sıra alacaktı bana orda çalıyor yarına kaldı bakalım bende sabırsızlanıyorum ne diyecek yarın belli olucak inşallah Bi terslik çıkmazsa😓🤲

Minezra
            Gitmedim daha doktora canım biraz büyümesini bekliyorum açıkçası

Minezra bugun gitim sonunda cok sükür bebek yeni olusmus ekranda atan bisey var ama kalp atisimi belli degil dedi cok ckk düsük ihtimal dedi haftaya carsamba tekrae kontrol verdi 10 tane kan sulandirici iğne verdi kürtaj icin gün almaya gittim bebek olusmus insallah devami da gelir cok düsük igtimal dedi ama allahtan ümit kdsilmez

Minezra son dete göre bende 8+3 falan olmam lazim insallah duyarsin sende hayirlosiyla 🤗🤗🌺🌺

4 gün sonra

Havvabuse malesef çok yavaş atıyormuş durucak diyor doktor durmasını bekliyor kürtaj için kurban olduğum rabbim sağlıklıysa hayırlısıysa yavruma can versin inşallah 😓😓