Minezra Kızlar kesem ve içindeki beslenme kesesi gözüktü ama bebek gözükmüyor hala normalmi bebeğini geç gören oldumu
sym25_ Minezra 6 haftalıkken devlet hastanesine gitmiştim kese gözükmüştü ama bebek gözükmemişti çok korkup ertesi gün hemen özel hastaneye gittim nasıl gözükmedi kese de bebekte burda dedi hatta kalp atışını bile dinletti. Bazen cihazlar yetersiz olabilir
Havvabuse Minezra ben 5 haftalıkken bebeğimi gördüm 7+2 de kalp atışlarını duydum. Bu arada benimki tüp bebek
23mayiis17 Bende uygulamaya göre 6+3 um ultrasona göre 5+2 kese var ama içinde bebek yok göremedik dedi bende endişeliyim 🥺
Minezra 23mayiis17 benimde ultrasyons göre bir hafta geride ama senin gibiyken keseyi yeni görmüştüm inşallah kalp atışlarınıda duyarız 🥺🥰
Minezra sym25_ bugün ine gittim baska bir özele bebek gözükmüyor haftaya birdaha gel ozamanda gözükmezse işin rengi değişir dedi 🥺
15ysr11 Cihaza göre de değişiyo kızlar endişe etmeyin bekleyin kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın bence dua edin Rabbim bebeği de kalp atışını da görmeyi nasip edip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰🤗 8. haftalarda daha net görürsünüz geç döllenme de olabilir
Zeli_19 Endişe etmeyin bizde de öyle olmuştu york kesesinden bahsediyorsunuz sanırım pnu gördüyse sıkıntı etme bir hafta sonra görünür muhtemelen. Ya da başka doktora da baktırabilirsin ama normal 🌼🧿😇
Minezra Zeli_19 evet yolk kesesini ilk net gördük 6 haftalıktı suan 8e gelicek yolk çok minik gözüküyor bebek hala yok doktorum olumsuz konusuyor korkuyorum ☹️