Kızlar perşembe kontrolum var progestanı sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum ve çarş bitiyor perşembe sabah için fitil yok haliyle 2 de randevum var o gün yapamayacağım bşy olur mu aklıma çok takılıyor tüp bebek ile ikiz hamileyim 11+4 olduk ❤️

Sibbeell bir günden bişey olmaz allahın izniyle canım kontrold gidince doktoruna yazdırıp alırsın

Vicibici korktum ya ne bileyim insan diken üstünde oluyor ya bşy olursa diye 🙄

Sibbeell olmaz hiç bişi olmaz 6 aydır kullanıyorum doktora gidemediğim zamanlar oldu bir hafta 15 ilaç almadığım bişi olması

Endişelenmeyin benim 5 ay bitmek üzere hala kullanıyorum evdeyken kullanmıyorum ama isteyken günde 1 2 gidiyor çalışıyorsan isyrri hekimine yazdır çalışmıyorsan ara dr hemen sistemden yazsınlar sana reçete numarasını soyler onla sağlık ocagindan alırsın

Ebruli91 yok canım. Calışmıyorum ozaman yarın hemşireme ulaşıp yazdırayım 😏

Sibbeell yok canım üçüncü gebelik yaşda var kanamalı geçti rahim duvarı zayıf o yüzden bırakmadan kullandım