Problem olmamasına rağmen hamile kalamadım hsg çekilip doktora gitmeyi bıraktım şimdi ise ovulasyon deniyorum bu şekilde hamile kalan oldumu
Tüm tedavileri bırakıp ovulasyon ile hamile kalan var mı?
Gokcegoktug hacamat yaptırmayı düşündün mü canım? Sadece fiziksel değil ruhsal olarak da iyi gelen bir sünnet. Eğer düşünürsen araştır ve kesinlikle tavsiye ederim.
Gokcegoktug canım benim 1 sene 3 ay olmadı. 1 sene olmamisti ama doktorlar 1 seneden evvel hiçbir şey yapmıyor diye 1 senedir olmuyor demiştim. 3 kere çatlatma iğnesi vuruldum 4 ay femera kullandım.. hiçbir şekilde tutmadı, hiçbir sağlık sorunuda yoktu… korona oldum ilaç kullandım baya ağır geçti bilmem ne derken ara verdim 5 buçuk ay hiç gitmedim doktora. 5 buçuk ay sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kendi kendine oldu yani. Ovulasyon testi almistim onu bile kullanamadim hamile kalınca, inşallah seninde olur biran evvel ama acele etme kafana takma… her şeyin bir vakti vardır
MinnieMouse duydum biliyorum ama hiç yaptırmayı düşünmedim
cgnduru benim Ağustos’ta düşüğüm oldu ondan sonra hep aksilikler beni buldu enfeksiyon vs şimdi ovulasyon testi deneyeceğim umarım olur
Gokcegoktug olur canım merak etme ❤ benimde ilk hemen oldu kaybettim.. 2. Bebekte baya bekledik ama oldu şükür
Gokcegoktug ben 2 ay femara catlatma ıgnesı tutmadı dıs gebelık gecırdım kendım gebe kaldım hsg cekıldım bıda femara kullandım o ay olmadı regl oldum hemen 2. Ay kendım gebe kaldım
cgnduru inşallah bizimde olur 🌹
_almirasmom Ağustos’ta düşük yaptım senesi gelcek hala olmadı inşallah bu ay olur
3 ay ovulasyon testi kullandım 3.cü ay hamile kaldım tabi ilaçta kullanmıştım doktorun önermesiyle
Gokcegoktug hormon testi yaptırdın mı tsh ve prolaktin hormonu için?
Gokcegoktug Suan ayni seyleri yasiyoruz canm bizimde hicbir problemiz cikmior bendede esimdede gecen ay hsg cekildim adet oldum ama eylule kadr doktora gtmeyi düşünmüyorum 15 aydir deniyorum bende canm agustosta bir kimyasal oldu senesi geldi sayilir
berencisil_ bende macun va kullanıyorum hayırlısı
Merveclnk nokta problemim yok ya hepsi olması gerektiği gibi düzenli regl olurum tek hsgden sonra değişti başka gecikmem yoktur yumurtlama bile tam 14. Gün olur 🥲
Mehtapkz benimde düşüğüm oldu aynı şeyler gerçekten artık bende bıraktım hayat enerjim tükendi kfamı dağıtıyorum buraya az giriyorum
Gokcegoktug ya şöyle söylim bazı mal doktorlar prolaktinin normali 23 sanırım 26 27 ye çok çıkmamış diip gönderiyorlar normal demiş olabilirler o yüzden ama etkiliyor tsh 2. 5 değil 2.5 altı olmalı yani ben 17 prolaktinle 0.48 tshla kaldım hamile o yüzden söylüyorum.
Merveclnk bak bakalım :)
Gokcegoktug ben çok ugrastim bu konuyla ilgili 25 falandı normal dedi aylarca kalamadım siz zaten biliyorsunuz kac oldugunu ben bilmediğim için mağdur olmanızı istemedim genelde benim tarz durumda bazı doktorlar çok çıkmamış diip gönderiyorlar o yüzden iyi geceler.
Merveclnk tshdede problem yok senin için yükledim
Gokcegoktug e şükür o zaman sizin için ben kafayı bozmuştum stres hormonumu bile olcturdum falan hahaha hamile kaldığım ay bir de çok avakado yemiştim belki o kolaylastirmiş olabilir.