3 aylık bebeğinizle denize gidermiydiniz, yoksa evde kalırım daha mı iyi derdiniz ? 🙂
Gidilir mi 🙈
Deletedmom21662 yaramaz yerinde durmayan bir bebek değilse eğer giderim şahsen. Mis gibi hem bebem de yüzer bende harika olur 😂
Evde kalırım daha iyi jsjsjs
Deletedmom7373700 maşallah uysal bebeğim 😍
Deletedmom21662 o zaman giderdim ben olsam. Eşinde yardımcı olup bakan biriyse ohhh değmesinler keyfine ♥️😜
Deletedmom21662 siz denize girmeyecekseniz olur. Ama denize gireceksiniz zor oluyor. Emmek istiyor. Sizin göğsünüz tuzlu oluyor. Her seferinde yıkamanız lazım. Benim oğlum da çok uysal bi bebekti 8 aylıkken ekmgodaya geçmiş ve herşeyi yiyor olmasına rağmen emmek istediğinde sıkıntı olmuştu. Onun dışında bi problem yaşamadım uyku konusunda falan.
Deletedmom21662 ben götürmem o sıcaga
Deletedmom7373700 gerçekten eşim benden daha fazla ilgileniyor sanırım ben bordo bereliyim 😂😂
- Düzenlendi
Deletedmom21662 eğer emziriyorsam yanıma temiz su almayı unutmadan giderdim neden gitmeyeyim 😁 ben zaten denize girmekten çok güneşlenmeyi sevdiğim için, gerekli konforu da sağladıysam giderim. Ama bebeğin çıkabileceği saatler bellidir ona dikkat etmek lazım. Çünkü çok hassaslar 🥰
Tomvejerry çok mantıklı öneriniz sağ olun ♥️
MinnieMouse ay bende güneşlenmeyi çok seviyorum 🙈
Deletedmom21662 düşünmem bile giderim
Deletedmom21662 gitmezdim ben
Deletedmom21662 giderim 😅
Deletedmom21662 ben geziyorudm vallahi güneşte tutma çok dikkt et gidilir neden gidilmesin
Deletedmom21662 1 yasa kadar bebeğin havuz denize girmesine izin vermiyor doktorlar eğer bebeği de denize sokmayı düşünüyorsaniz doktorunuza danışın bence öncelikle
Deletedmom21662 giderdim ama bebeği güneşten korumak gerekiyormuş birde 4 aylık olana kadar denize falan sokulmaso falan önerilmiyor bebeklerin onun dışında ne olacak temiz hava alır annesi😂
Deletedmom21662 ay otur otur nereye kadar tabikide giderdim 😂
Deletedmom21662 şu an 3 aylık oğlumla tatildeyim. Eşim var annem var ama çok büyük sıkıntı. Sadece kucakta duruyor canıma okudu bu sıcakta 😀 ayrıca emzirmesi de sorun. Eğer koyduğunuz yerde duran mamayla beslenen bir bebekse şimdi en güzel zamanı ya da iki yaşını bekliceksiniz kendi kendini idare edebilsin 🤪