• Öneri
  • PARK YATAK İÇİNE NASIL DÖŞEK KOYAYIM?

Kızlar 70×110 park yatağım var içine şu iki resimden hangi döşek olur biri çok ince yatağın üstüne koysam bile bebek aşşağıda kalır mı? Diğeri kalın onu alıp koysam bu sefer yenidoğan için o kalını uygun mudur ? Fikir verir misiniz hangisini alayım marka e bebekten olacak zorunlu çünkü burda e bebekten başka Pek biryer yok o yüzden orda ki markalardan alıcam ama sadece kalın olanı mı ince olanımı alayım onu bilemedim ?

Canpolat ben ince olandan aldım o daha uygun cnm . Kalın olan hiç kullanışlı değil bence

Emedko ya e bebekte sordum adam bize başta incesini alıyorlar sonra kalın dedi ama iki kereden para vermek istemedim direk büyüğünü alayım dedim yarın alacağız sanırım o yüzden sormak istedim bu incesinin altına bişiy serdiniz mi bebeğiniz biraz yukarıda dursun diye yoksa direk bu sünger üstüne çarşaf öyle mi serdiniz ?

Ozlem1307 bebek nasıl havada mı yukarıda mı biraz yani alıp koyarken eğiliyor musunuz ? Bide anne yanı özelllği var yatağımın

Canpolat ben yataş twiny sünger yatak aldım ince olandan 326 TL ye şuan 426 olmuş. Bildiğin bir marka olduğu için tercih ettim Daha kullanamadim ama beğendim iki taraflı sert ve yumuşak…. bir tarafı yeni doğan için diğer tarafı ilerleyen zamanlarda kullanabilmesi icin.. kalin olmasına gerek yok bence

Canpolat henüz doğurmadım son haftalardayım canım ama aldığım yerdekiler falan inceyi önermişti bana ve yan tarafı anne yanı olmuyor maalesef ama çokta sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum zaten yatağımın yanı müsait değil onun için odam dar

Canpolat yok cnm ince gayet uygun oluyor . Yeniden yatak almaya gerekte yok yani . Altına birşey koymadım direk süngeri koydum üstüne çarşaf o kadar .

cgnduru yarın bakınayım yaraş varmı diye gidip bakalım madem güzel almışsınız güzel günlerde yatsın yavrunuz 😘

Canpolat e bebekte falan yoktur canım, başka markalar vardır. Ya internetten ya da mağazasından alman gerekir .. amin canım inşallah ❤❤

Emedko sağol canısı teşekkür ederim 😘öyle yaparım bende iyi oldu her hafta gidip bakıp bakıp geri geliyorduk 😀😀😀

cgnduru mağazasını arattırıp nerde ise gidip alalım trendyolda da yataşın kendi sayfasında satışı var olmadı sipariş veririm 😀😘

Canpolat park yatagın yanında ince yatak hediyeydi elele den almıştım ama reflü yatagı da aldım onun üstüne koyarım muhtemelen