Leonsmother Benimde son 12. Her gece , sanırım bu gece geliyor diyorum. Ama gelmiyor 🤭 hareketleri vajinama vuruşları çok arttı
Hulalp Mayisannesi34 cok artarsa doktora git bence sirt üstü yat biraz ayaklarini uzat gecmezse doktora git
gamzelim1 Mayisannesi34 açılma yok sancı yok hiç bekliyorum. Bebeğimin suyu da azalmış öyle dedi geçen hafta doktor
zeynepdurunun_annesi Mayisannesi34 Uygulamaya göre son 8 ama yarın çatı muayenem var aşırı heyecanlıyım sezeryan derse perşembe olmayı düşünüyorum 😂 sürekli aklımda doğum var nasıl olucak hep düşünüyorum 😂😂 kasılmalarım çok fazla var yarına kadar doğurmasam iyi 😂
Hulalp Mayisannesi34 vallaha bendede nts de çıktı valllaha bir hafta oluyor ama tik yok zaten acilmam olamiyacagi icin sezeryan dedi 18 ine kadar bekliyoruz bakalim 18 de saat 7 de alicaklar amaliyatta Allah izin verirse rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🙏
Kartaaneesiii Son 17 ama yalancı sancılar yüzünden son 2-3 gündür bugün doğurucam diyorum çok baskı yapıyor alt kısma
Mayisannesi34 Kartaaneesiii ya bende de ne zamandır var dün az daha hastaneye gidecektim geçti Allahtan