• Sağlık
  • Covid yine patlıyor ve ben dün pozitif olduğumu öğrendim! 😔

Akraba ziyaretine bile gitmeyin mümkünse giderseniz maskesiz gitmeyin çok zor bi süreç kimse yaşasın istemem hamilelikle beraber hem psikolojik olarak belki de daha zor kendinizi bile düşünemiyorsunuz zaten çok dikkat edin çok Allah korusun lütfen dua edin bebegim ve bana hamilelerin duası kabul olurmuş 🌹🤗

Nurdanb Geçmiş Olsun 😔Evet covid yine patlak vermeye başladı dikkatli olmak llazım. Sizede Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız

Nurdanb bir gün önce çok iyiydi sonra bir ateş boğaz ağrısı, bu sabah pozitif olduğunu ogrendim eşimin. Kendimi de korumalıyım 😪

Gizem260 Çok geçmiş olsun belirtilerinin nedir aslında 7 gündür ben dışarı çıkmıyorum küçük bir lekelenmem olduğu için dikkatli davrandım maglum bayramı da uzakta geçiyoruz ama bu sabah bir vücut kırgınlığı baş ağrısı göz kapak ağrısı acile gittim ve bel ağrısı parol serum aldım test yaptırmaya korktum açıkçası

Nurdanb Belirtileriniz neydi? İnşallah bir an önce sağlıklı bebise bir zararı olmadan atlatirsiniz

Zaten tamamen bitmemişti ki insanlar hemen salıverdi kendini görün bakın yakındır yeniden maske takma zorunluluğu pandemiden bu yana asla ve asla maskesiz gezmedim şükür hiç olmadım da Allah’a emanetiz umarım bir an önce kurtuluruz bu illetten pozitif annelere de geçmiş olsun dileklerimle🤲🏻

Melkee ben sabah kalktığım da boğazım ağrıyordu ve dizlerim bacaklarım kemiklerim ağrıyordu kahvaltıda hiç iştahım yoktu zorla biraz yedim sonra yattım gittikçe daha çok kemik ağrım olmaya başladı halsizlik başladı doktoruma yazdım o da bi test yaptır dedi gidip test verdim pozitif çıktı 😣

Nurdanb teşekkür ederim amin valla ilk defa covid oldum çok üzgünüm hamileyken olması ekstra üzdü

selencicek amin insallah. Ilk başta nabzim yükseliyordu carpintim vardı sabahına bi titremeyle uyandım ateşim yükselmişti ve çıkardım durduk yere hemen bütün kemiklerin kaslarım aşırı ağrımaya başladı sırtım belim ve dizlerim en çokta. Bugün 3.gün ateş yok ağrılar azaldı boğaz yanması var

Gizem260 bende 1ay kala korkarken evden adım atmazken resmen yakalandim olacağı varmış napalim bende bebeğim için çok korkuyorum sizin belirtiler nasıl ağır mı 😔

Gizem260 benimde dizlerim kopuyordu ovuyordum sürekli aynı şeyler benim ateş kusma baş ağrısı boğaz ağrısı da var

Pamuksekerimmm bende tedbirliydim evden çıktığın yoktu ama eşimde pozitif o çalışıyor mecbur aslında hala maskede takıyoruz ama insanlar ortada partiler cafeler hastanelerde bile takan nadir. Teşekkür ederim.