Herkeste oluyor mu acaba ilkinde bu kadar endişeli değildim. İkincisi olacak çok korkuyorum kötü Birşey olacak diye. Kızım napar bana Birşey olursa diye ayy kafamda çok kötü şeyler dolanıyor 34 haftalık ikizlere hamileyim. Herkes ye oluyor mu acaba bu tarz düşünceler normal mi bilemedim
İkinci sezeryan ve korku
Minnosunannesiii bu ben😂 kendi kendime kafamda kurmaya başladım 🥲
Deletedmom_30 ya sende de mi oluyor. Acaba bende tek Ben miyim böyle düşünen diye içim içimi yiyordu
- Düzenlendi
Minnosunannesiii tabii cok normal kontrole gittim doguma alındım doktorum dogum dedigi gibi aglamaya baslamistim kizimi sabah opemedim bile diye doguma girene kadar goruntulu gorustum ciktigim gibi yine ilk isim kizimi aramak oldu 😊
Minnosunannesiii yok canm bende de oluyor 1.5 ayim kaldi nerdeyse ve bu aralar daha bir strese girdim🥲
gamzosgamzos İnş kazasız belasız atlatırız ya
Aslinda dogumdan degil de arkamizda kalacak olan cocuklarimizdan korkumuz bende ya bana birsey olursa oglum ne olacak diye dusunmekten bir hal oluyorum kaldi 7 gun doguma tek dusundugum bu mektup bile yazdim esime bana birsey olursa diye :) kafa iyice gitti
Deletedmom_30 kazasız belasız atlatırız İnş ya
Meldaa55 ayy kıyamam. Demekki herkes te oluyor. Kaçıncı haftanız da doğurcaksın
Minnosunannesiii ayyy az önce bizde eşimle bu konuyu konuştuk benimde içime dogumda öleceğim hissi var bunu hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana böyle hissediyorum bende ikizlere hamileyim
Minnosunannesiii 38+0 da alacak doktorum doguma insallah bir hafta daha dayaniriz da
Minnosunannesiii inşaAllah canım
@“Minnosunannesiii”#p23082901merhaba 33+3 teyim bende 5 yaşında bir kızım var benimde 2. Sezeryana olucam aynı şekilde hem başıma gelecekleri bildiğinden tedirginim hemde 1 gün bile yanlız birakmadigim kızım nasıl olacak ya birşey olursa düşüncesi ya ters giderse birşeyler gibi düşüncelerle kaplı kafam ne olucaz böyle çok zor 😔
@“Minnosunannesiii” Allah’ın izniyle bişey olmaz canım benim 4. Sezeryan olacak nasipse