Zararlı mı süte geçiyor mu ben kullanmak istiyorum iyiyim ama sanki kullanmazsam kötü olacakmışım gibi. Doğum sonrası depresyon geçiriyorum panik atak vardı noröalde
Emzirirken depresyon ilacı kullanan var e mı?
atak13 Mantıken antidepresanlar zaten insan bünyesini uyuşturuyor ve Zararlı. Tabiki de bebeğe zarar verecektir.
Selamcanim Ama kullanmazsam kendimi iyi hissetmem ki ve eşim de karşı kullandırtmıyor ve ben hiç iyi değilim moralim sürekli bozuk
atak13 yani öyle diyorsanız önce psikiyatri bölümüne görünün. Kafanıza göre zaten antidepresan kullanmanız doğru değil. Gebelikten önce kullanıyor olabilirsiniz ki ben bir fiil 6 yıl boyunca kullanmış bir insan olarak söylüyorum. Bebekte kalıcı hasarlara sebep olabilir. Siz bilirsiniz. Bebeğinizde kalıcı hasarları göze alabiliyorsanız tabiki de birşey diyemiyorum. Ruhsal hastalık çok kötü birşey sizi anlıyorum. Ama doktora gitmelisiniz ısrarla dile getiriyorum. Buradaki insanlar doktor değil. O kullandı birşey olmadı diye sizin evladınıza zarar vermeyecek diye birşey yok sonuçta. Allah yardımcınız olsun.
Selamcanim teşekkür ediyorum canım ama psikiyatri yazdı zaten selectra yazdı ben önceden secita kullanıyordum 1 bucuk 2 sene oldu bırakalı. Doğumdan sonra başlayınca direk psikiyatri ye gitmm zaten sütünğ sağıp döküp öyle kullan dedi tabi kulkanmak senin elinde kendini kötü hissediyorsan dedi
atak13 heeee doktor kullan dedi ise orasını bilemem. Ben sanıyorum ki doktora gitmeden kullanacaksınız. Valla çok zor ne diyim seni çok iyi anlıyorum.
Selamcanim evet ama eşim izin vermiyor ven de burda emzirirken kullanan var mı diye merak ediyorum destek olsa diye
- Düzenlendi
atak13 başlığa kaynanam ve eşim diye yaz gelirler 😂
atak13 aynı durumdayım doktrum citoles damla yazdı senın ne gıbı düşüncelerın var
Selamcanim hahah aynen
Canselheves 22. Güne girdim çok şükür 2 gündür iyiyim ama korlu var içimde yine öyle olursam diye. Tabi yine can sıkıntım var. Doğumdan sonra 4.gün falan saçma sapan düşünceler başladı bebeğe karşı soğukluk sanki benim değilmiş gibi kendime zarar verme isteği sonraaa eski şeyleri düşünüp durdum en çok canımı eski şeyler sıktı eski yaşadığım şeyleri düşünüp kafamda büyütüp bunalıma sokuyordum kendimi o yüzden dayanamadım dr a gittim şuan biraz iyiym ama ya kötü okursam diye kokuyorum
atak13 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 vesvese işte