Sezaryen olacağım ama doktorum 38. Haftada sezaryen yapacağını söyledi siz kaçıncı haftada olacaksınız veya oldunuz?
Sezaryen kaçıncı haftada oldunuz?
Ogretmen_Anne_ 38+5 de 🤗💙🤍
Ogretmen_Anne_ 38+ 2 de olacak benimde 11 günüm kaldı
- Düzenlendi
Esra1990 benimkide 38+2de❤️ Ama bana erken gibi geliyor neden o kadar erken alıyorlar bebeği bi kaç hafta daha kalma şansı varken
Ogretmen_Anne_ ne güzel Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗
Ogretmen_Anne_ ya banada erken geldi 39 da alabilirdi sorduğumda normal doğumlarda öyle dedi sezeryanda bu hafta alınmadı normal dedi bişey demedim bende ya tamamlanmış oluyolar zaten herşeylerini artık öyle düşünüyorum
Ogretmen_Anne_ 37+4 de bacak gelişti ağrım çoktu o yüzden 38 e girmeden oldum
Ogretmen_Anne_
37+5 te oldum. 😇
31+1 de sezeryan oldum suyum bitti bebeğim iki haftadır küvezde çok dua edin lütfen en yakın zamanda kavuşmam için❤️
zehra08_ geçmiş olsun canım benimde erken dogum riskim var inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun 29 haftaligim bende ikiz hamilelik
Smyye1B neden o kadar erken oldunuz acaba
zehra08_ inşallah iyi olur minik savaşçı sağ Salim eve götürürsünüz yavrunuzu
Ogretmen_Anne_
Çatım tamamen kapalıydı düzenli sancılarımda vardı üstüne birde bebeğim çarpık ayak sendromluydu olaki doğum başlar bebeğin ayakları daha da zarar görür diye doktorumuz o günü uygun gördü Kilosu da gayet iyidi sorun yaşamadık çok şükür, 😇
Smyye1B iyi bebiş sağlıkla gelmiş çok şükür ❤️ Darısı benim minik kızıma
39+1de olacağım 2 gün sonra
Ogretmen_Anne_ 38+5 de oldum🌸
- Hafta içinde doktorum alırız dedi ve son 5 hafta🙏
Ogretmen_Anne_ ilk oğlumda 39+2 de sezeryan oldum ıkıncı oglum da 37+2 de sezeryan oldum
4cocukannesi sağ olun rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah ❤️