Ogretmen_Anne_ Sezaryen olacağım ama doktorum 38. Haftada sezaryen yapacağını söyledi siz kaçıncı haftada olacaksınız veya oldunuz?
Ogretmen_Anne_ Esra1990 benimkide 38+2de❤️ Ama bana erken gibi geliyor neden o kadar erken alıyorlar bebeği bi kaç hafta daha kalma şansı varken
Esra1990 Ogretmen_Anne_ ya banada erken geldi 39 da alabilirdi sorduğumda normal doğumlarda öyle dedi sezeryanda bu hafta alınmadı normal dedi bişey demedim bende ya tamamlanmış oluyolar zaten herşeylerini artık öyle düşünüyorum
zehra08_ 31+1 de sezeryan oldum suyum bitti bebeğim iki haftadır küvezde çok dua edin lütfen en yakın zamanda kavuşmam için❤️
4cocukannesi zehra08_ geçmiş olsun canım benimde erken dogum riskim var inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun 29 haftaligim bende ikiz hamilelik
Smyye1B Ogretmen_Anne_ Çatım tamamen kapalıydı düzenli sancılarımda vardı üstüne birde bebeğim çarpık ayak sendromluydu olaki doğum başlar bebeğin ayakları daha da zarar görür diye doktorumuz o günü uygun gördü Kilosu da gayet iyidi sorun yaşamadık çok şükür, 😇