• Gebelik
  • Hamilelikte devamlı gelen kahverengi iltihap gibi akıntı

7 haftalık hamileyim.
Bir hafta önce kahverengi bir akıntı geldi.Doktora gittim progestan serum verdi.
Bugün tekrardan gelmeye devam ediyor bazıları normal diyor bazıları tehlike diyor korkmalimiyim?

sezenay66 benim de öyle canım doktora devam ettiğini de söyledim ilacımda değişiklik yapmadı bol bol dinlen bol su iç dedi

sezenay66 Bende 8 haftalık oldum .Geçen hafta gitmiştim doktora akıntı felan hiç yoktu DUPHASTON verdi .Kalp atışını duyduk bebeğin ama keseyi beğenmedim dedi sorma lekelenme başladı ara ara bi kac günde bir dünde bi kırmızıya cok yakın bi lekelenmeydi yarın randevu almıştım gideceğim bakayım . İnsan korkuyor …

EmelBG_ hayırlısı olsun kuzum iyi düşünelim iyiyi cagıralım sag salim kucagımıza alalım 🤲

sezenay66 keseye falan herhangi bisey demedi canım ben lekelenmelerim oluyo deyince duphaston verdi onu kullanıyom

sezenay66 kuzum benm 3 haftadr geliyor dinlen kendini yorma çok yürüme kanama alanın yoksa bile düşük riski var gibi davran kafanada çok takma aman bişey oldu olacak diye arkadaşım adet gibi kanaması oldu sürekli bebeği gayet sağlıklı benm Mart’ta bir lekem bile olmadı bi anda kalbi durmuş yani sen ne kadar endişe edersen et olacagına varıyor rahat ol ki bebiş etkilenmesin ye iç keyfine bak ama asla yorulma